Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: 300.000 ευρώ πωλείται το σπίτι της οικογένειας – Εικόνες του «Live News»

Προς πώληση έναντι 300.000 ευρώ είναι το σπίτι στην Πάτρα, όπου ζούσαν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης με τις τρεις κόρες τους, τα τελευταία εφτά χρόνια. 

Στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου προβλήθηκαν πλάνα μέσα από το σπίτι της οικογένειας, μεταξύ άλλων και το δωμάτιο των παιδιών, όπου έφυγε από τη ζωή η -6 μηνών- Ίριδα, ενώ δίπλα της κοιμόταν η αδερφή της, Τζωρτζίνα. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου, αυτό που εξετάζεται είναι η διαρρύθμιση του χώρου και η απόσταση μεταξύ των δωματίων των παιδιών και αυτού που κοιμόντουσαν η Ρούλα Πισπιρίγκου με την αδερφή της, Δήμητρα.

Δείτε τα πλάνα του “Live News”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο από τη στιγμή του δυστυχήματος στα Γλυκά Νερά - Φίλοι του 23χρονου αφήνουν λουλούδια στο σημείο του τροχαίου
Ο 23χρονος είχε πάει να δει αγώνα με τους φίλους του - Στο σημείο κόσμος αφήνει λουλούδια και σημειώματα, προσπαθώντας να αποχαιρετήσει τον αδικοχαμένο νεαρό
Γλυκά Νερά
Ξεσπά ο σύζυγος της 37χρονης που σκοτώθηκε στο δυστύχημα στη Νέα Κίο - «Όταν πάνε με 180 χλμ σε 2 δευτερόλεπτα τι θα προλάβαινε;»
«Μας είπαν ότι έπεσε η γυναίκα πάνω τους ενώ θα μπορούσε να τους αποφύγει, να φρενάρει και ότι αν δεν υπήρχε το αμάξι της στο σημείο, δεν θα υπήρχε κίνδυνος να σκοτωθούν οι κατηγορούμενοι» λέει ο σύζυγος της 37χρονης
Τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή οδό Νέας Κίου
5