Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το άγνωστο τηλεφώνημα της 33χρονης λίγο πριν την κηδεία της Τζωρτζίνας στην Πάτρα

Ρούλα Πισπιρίγκου

Νέα στοιχεία για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τις κινήσεις που έκανε στην Πάτρα, όταν έχασε και το τρίτο παιδί της, στα τέλη του περασμένου Γενάρη…

Η άτυχη Τζωρτζίνα έφυγε από τη ζωή στα τέλη του περασμένου Γενάρη, από χορήγηση κεταμίνης και η Πάτρα ντύθηκε στα μαύρα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, έβαζε σε σκέψεις με τις κινήσεις της, τόσο τη μέρα της κηδείας, όταν σύμφωνα με μαρτυρίες την έψαχναν στην καφετέρια που είχε καθίσει, όσο και τις προηγούμενες, όταν κάποιοι έβλεπαν ότι προσπαθεί να κάνει δημόσιες σχέσεις. Ο Μάνος Δασκαλάκης και οι στενοί συγγενείς της, έβλεπαν πράγματα που τους έκαναν εντύπωση.

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» η 33χρονη γυναίκα – κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην περίπτωση της Τζωρτζίνας, τηλεφώνησε στον Δήμο Πατρέων και επέμενε να μάθει αν ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης θα έδινε το παρών στην κηδεία της 9χρονης στις 2 Φεβρουαρίου 2022.

Οι υπεύθυνοι του Δήμου ενημέρωσαν τον Δήμαρχο, ωστόσο τους «καρφώθηκε» στο μυαλό ότι κάτι δεν πάει καλά! Και φυσικά επιβεβαιώθηκαν μόλις έμαθαν τις εξελίξεις. Είναι χαρακτηριστικό πως η Ρούλα Πισπιρίγκου επέμενε στο να παραστεί ο Δήμαρχος στην νεκρώσιμη ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ήταν ατάραχη και η υπάλληλος που απάντησε στο τηλέφωνο δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι αυτή η μάνα που έκανε «δημόσιες σχέσεις» και ήθελε να καλέσει τον Δήμαρχο στην κηδεία, είχε χάσει πριν μερικές ημέρες το μεγαλύτερό της παιδί και άλλα δύο μέσα σε χρονικό διάστημα 33 μηνών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις