Ελλάδα

Σε ετοιμότητα ο Στρατός μετά το σεισμό των 6,5 Ρίχτερ στο Βόρειο Αιγαίο

Με εντολή του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου τέθηκε σε ετοιμότητα ο μηχανισμός των Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να παράσχει κάθε βοήθεια σε Σαμοθράκη και Λήμνο, εφ' όσον αυτό ζητηθεί από τις αρμόδιες Αρχές, μετά τον σεισμό 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στον υποθαλάσσιο χώρο του ρήγματος της Ανατολίας.

Ο κ. Αβραμόπουλος έδωσε σχετικές οδηγίες στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και στη συνέχεια επικοινώνησε με τους δημάρχους Λήμνου και Σαμοθράκης προκειμένου να έχει ιδία αντίληψη για την κατάσταση που επικρατεί στις σεισμόπληκτες περιοχές.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έκτακτη σύσκεψη ενόψει καύσωνα στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη διασφάλιση της ομαλής ηλεκτροδότησης 
Στη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των μέχρι τώρα επιπτώσεων που είχαν οι υψηλές θερμοκρασίες στα υπόγεια και εναέρια καλώδια, καθώς και των άμεσων επεμβάσεων που χρειάστηκαν
Πυλώνες υπερυψηλής τάσης της ΔΕΗ