Ελλάδα

Σε υστερία η Βίκυ Σταμάτη μετά την απόφαση του δικαστηρίου!

Κλεισμένη στο σπίτι της στο Χαλάνδρι είναι η Βίκυ Σταμάτη, η οποία θα επιστρέψει στη φυλακή, όπως και ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βίκυ Σταμάτη είναι σε κατάσταση… υστερίας. Μάλιστα, ωρυόταν, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των δημοσιογράφων, κάτω από την πολυκατοικία. Έξαλλη, κάλεσε την αστυνομία για να απομακρύνει όλους τους ρεπόρτερ. Έτσι, νωρίς το απόγευμα, έφτασε ένα περιπολικό έξω από το σπίτι της Βίκυς Σταμάτη.

[read4more]

Εκτός από τον Άκης Τσοχατζόπουλο και τη Βίκυ Σταμάτη, στη φυλακή επιστρέφουν επίσης για τις «χρυσές μίζες» από τα εξοπλιστικά προγράμματα ο Αστέριος Οικονομίδης, ο Γιώργος Σαχπατζίδης και η Αρετή Τσοχατζοπούλου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Έντονα φαινόμενα από την κακοκαιρία Byron κυρίως σε Μακεδονία και Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι – Σταδιακή βελτίωση
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 14 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 και τοπικά τους 19 και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.
καιρός
Αποκαλύψεις και ερωτήματα για Κουτσόλαμπρο λίγο πριν ανοίξει η κάλπη του 2ου γύρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών
Τον εγκαλούν ότι το 2016 υπηρέτησε ως μετακλητός επί υπουργίας Κατρούγκαλου όταν οι δικηγόροι της Αθήνας βρίσκονταν σε πολύμηνη αποχή από τα καθήκοντά τους, αντιδρώντας στο ασφαλιστικό
Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις για τους «τιμωρούς παιδόφιλων» – Οι επιθέσεις «καρμπόν» με τον άγριο ξυλοδαρμό 48χρονου
Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν η συνομιλία που είχε ο 48χρονος στα social media ήταν η παγίδα των δραστών που αυτοαποκαλούνται «τιμωροί παιδόφιλων»
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας