Ελλάδα

Σεισμός στην Κω: Αυτοί είναι οι τρεις τραυματίες που μεταφέρθηκαν στην Αθήνα [pics, vids]

Στην Αθήνα έφτασαν τραυματίες από τον φονικό σεισμό στην Κω. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο και φέρουν κατάγματα. 

 Πρόκειται για τρία άτομα, έναν Έλληνα, έναν Αλβανό και μια Αγγλίδα. Σύμφωνα με τον διοκιητή του Θριασίου νοσοκομείο, η πιο ”βαριά” περίπτωση είναι αυτή του Αλβανού υπήκοου, ο οποίος έχει σπάσει την λεκάνη του.

Όπως δήλωσε ο σύζυγος της τουρίστριας, την ώρα του σεισμού έπεσε ένα κομμάτι από κτίριο που κατέρρεε στο πόδι της με αποτέλεσμα να υποστεί το κάταγμα.

Νωρίτερα, είχε ολοκληρωθεί επιχείρηση αερομεταφοράς στην Κρήτη, τεσσάρων ατόμων που τραυματίσθηκαν κατά τη διάρκεια της ισχυρής σεισμικής δόνησης. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με αεροσκάφος C 130 από το σεισμόπληκτο νησί στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», απ΄ όπου τους παρέλαβαν μονάδες του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά τους σε νοσοκομεία του Ηρακλείου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, από τους τραυματίες, ένας μεταφέρθηκε διασωληνωμένος, ένας ακρωτηριασμένος στο πόδι, ένας με κατάγματα και ένας τραύμα στο κεφάλι.

Υπενθυμίζεται ότι ο φονικός σεισμός των 6,6 ρίχτερ που σημειώθηκε στην Κω στη 01:31 τα ξημερώματα της Παρασκευής (21,07.2017) στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον δυο ανθρώπους και άφησε πίσω του δεκάδες τραυματιες και μεγάλες ζημιές.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταιγίδες και άνεμοι έως 9 μποφόρ σφυροκοπούν την χώρα - Δείτε χάρτες με την πορεία της αφρικανικής σκόνης
Βυθισμένες στην σκόνη, Αττική, ανατολική Στερεά, Κρήτη, Πελοπόννησος, Κυκλάδες και Εύβοια - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει - Απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της Αττικής
Αφρικανική σκόνη
Πώς έγινε το έγκλημα στο Ηράκλειο με θύμα τον 67χρονο – Ο αδελφός του δεν είχε συνειδητοποιήσει πως τον σκότωσε, φωτογραφίες από το σπίτι όπου έγινε το φονικό
Σε κατάσταση μέθης άρπαξε το μαχαίρι και τον χτύπησε σε καρωτίδα και κοιλιά - Ο 67χρονος είχε επιστρέψει πριν από λίγους μήνες στο πατρικό του - Κάτοικοι αναφέρουν πως ο δράστης δημιουργούσε συχνά προβλήματα
Σπίτι 6
Καιρός σήμερα: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια σε πολλές περιοχές της χώρας – Στα 9 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο
Η θερμοκρασία θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 17 με 20 βαθμούς και τοπικά στην Κρήτη τους 22 με 23 βαθμούς, αλλά στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά δεν θα ξεπεράσει τους 13 με 15 βαθμούς Κελσίου
καιρός