Ελλάδα

Σφοδρή επιδείνωση του καιρού από το βράδυ

Οι νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα νοτιοανατολικά και από το βράδυ επιδείνωση του καιρού στα δυτικά με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές στην κεντρική και δυτική Μακεδονία και από το απόγευμα πιθανώς και στις υπόλοιπες περιοχές. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και από το βραδύ σποραδικές καταιγίδες και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ ενισχυμένοι από το απόγευμα σε 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με σποραδικές βροχές και από το βράδυ παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τη νύχτα στα νότια καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ ενισχυμένοι από το απόγευμα στα βόρεια σε 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Πιθανότητα για πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες στα νάτια πιθανώς κατά τόπους έντονες που βαθμιαία θα ασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 6 ενισχυμένοι από το απόγευμα σε 6 με 7 μποφόρ. Στα νότια νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα Δωδεκάνησα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κεφαλονιά: «Φώναζε στη Μυρτώ “ζεις;”» λέει η 18χρονη από το διπλανό δωμάτιο - Το μυστήριο με τους ενοίκους του ξενοδοχείου στην Κεφαλονιά
Η 18χρονη όπως λέει το περιβάλλον της δεν βγήκε καθόλου έξω να δει τι συμβαίνει, γιατί φοβήθηκε και της είπε 22χρονος να μείνει μέσα.
Κεφαλονιά: «Φώναζε στη Μυρτώ “ζεις;”» λέει η 18χρονη από το διπλανό δωμάτιο – Το μυστήριο με τους ενοίκους του ξενοδοχείου
«Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου γλίστρησε προς τα πίσω» λέει καθηγήτρια για την 13χρονη μαθήτρια που έπεσε από τον 1ο όροφο του σχολείου στο Χαϊδάρι
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη φέρει δύο κατάγματα στο κρανίο και ένα στη λεκάνη, με τους γιατρούς να σημειώνουν πως δεν κινδυνεύει η ζωή της
Αστυνομικός έξω από το Γυμνάσιο στο Χαϊδάρι
15