Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Φύλλο και φτερό το πατρικό του 31χρονου στο Μαρούσι – Είναι διαφορετικός, χωρίς γυαλιά και με μούσι – Οι γείτονές του μιλούν για έκρηξη τον Αύγουστο

Φύλλο και φτερό το πατρικό του 31χρονου στο Μαρούσι – Είναι διαφορετικός, χωρίς γυαλιά και με μούσι – Οι γείτονές του μιλούν για έκρηξη τον Αύγουστο

– Την μηχανή την εντόπισαν σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από τη γιάφκα στον Βύρωνα
– Έδωσαν τη φωτογραφία της ταυτότητας του γιατί αρνιόταν να φωτογραφηθεί στην ΓΑΔΑ
– Έκανε γκριμάτσες, έφτυνε τους αστυνομικούς, έβγαζε τη γλώσσα του και έκλεινε τα μάτια
– Το σπίτι που ερευνούν στο Μαρούσι είναι κοντά σχετικά με το σπίτι που νοίκιαζε ο Μαζιώτης με τη Ρούπα
– Η Αντιτρομοκρατική προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει τις σημειώσεις που βρέθηκαν πάνω του

Μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του 31χρονου Σταμπούλου Αντώνη, ο οποίος συνελήφθη για τη γιάφκα στο Βύρωνα, οι αστυνομικές αρχές έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στην κατοικία που είναι δηλωμένη στην άδεια κυκλοφορίας της μηχανής του συλληφθέντα.

Μετά τον εντοπισμό της μηχανής στον Βύρωνα, πάνω στην οποία βρήκαν την άδεια κυκλοφορίας, η Αντιτρομοκρατική εντόπισε τα στοιχεία του 31χρονου και εν συνεχεία μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών βρήκαν και τα στοιχεία του.

Σε αυτή την άδεια κυκλοφορίας ως τόπος κατοικίας δηλώνεται ένα σπίτι στην περιοχή στο Μαρούσι. Αμέσως σήμανε συναγερμός και κλιμάκιο της Ανιτρομοκρατικής βρίσκεται ήδη στο σημείο, προκειμένου να ερευνήσει τον χώρο, ο οποίος είναι το πατρικό του 31χρονου.

Γείτονες του 31χρονου μιλώντας σε δημοσιογράφους, έκαναν λόγο για μία έκρηξη που έγινε τον Αύγουστο και η οποία ακούστηκε από το συγκεκριμένο σπίτι, χωρίς ωστόσο να μπορούν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Το σπίτι που ερευνούν τώρα οι αστυνομικοί βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με το σπίτι που είχαν νοικιάσει ο Νίκος Μαζιώτης με την Πόλα Ρούπα στην Υψηλάντου 27 στα σύνορα Πεύκης με Μαρούσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη σύλληψη και τον εντοπισμό της μηχανής, οι αρχές χρησιμοποίησαν τις κάμερες ασφαλείας στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και εντόπισαν τον 31χρονο στην πλατεία Κλαυθμώνος με κατεύθυνση προς το Βύρωνα. Αλλά όταν η μοτοσικλέτα βγήκε από τους κεντρικούς δρόμους, τότε η αστυνομία έχασε την εικόνα.

Η φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε είναι από το δελτιο ταυτότητας του 31χρονου και αυτό γιατί ο ίδιος δεν συνεργαζόταν με τις αρχές για να φωτογραφηθεί. Τους έκανε γκριμάτσες, έφτυνε τους αστυνομικούς, γελούσε, έκλεινε τα μάτια του και έβγαζε τη γλώσσα του και γενικότερα προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο προκειμένου οι συνεργάτες του να εξαφανίσουν κάθε ίχνος του.

Η αστυνομία παρακαλεί όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος είναι πλέον πιο εύσωμος τώρα, δεν φοράει γυαλιά και έχει μουσάκι.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τις σημειώσεις του. Πρόκειται για ένα ημερολόγιο του 2014, όπου όπως φαίνεται κάθε μήνα, έσκιζε τις σελίδες και τις κατέστρεφε. Έτσι υπάρχει μόνο ο μήνας Οκτώβριος στο ημερολόγιο, στο οποίο υπάρχουν ζωγραφιές ατόμων και ένας κωδικός: “Πιλ.Τ.ακ.για.Ερ.ντ.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομοκράτης – μυστήριο! “Λευκή περιστερά” που ετοίμαζε μεγάλο χτύπημα

Αυτοκίνητα – βόμβες με φιάλες οξυγόνου και ασετιλίνης θα έβαζαν οι τρομοκράτες – Ίσως σχεδίαζαν πολλαπλό χτύπημα

Πως ο Μαζιώτης έδωσε μέσα από τη φυλακή το σύνθημα για νέο χτύπημα

Αυτός είναι ο τρομοκράτης συνεργός του Μαζιώτη που νοίκιασε τη γιάφκα στο Βύρωνα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε