Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Σκισμένος πρίγκιψ Κάρολος! Το κουμπί που… έχασε και η σκισμένη τσέπη [pics]

πρίγκιπας Κάρολος

Προσέξαμε το κουλούρι, τον λουκουμά, το καλαμάκι, τα μανικετόκουμπα με την ελληνική σημαία. Αλλά χάσαμε κάτι. Όπως και ο πρίγκιπας Κάρολος άλλωστε…

Το πρωί της Πέμπτης (10.05.2018) ο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε στην Αρχιεπισκοπή για να συναντήσει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Φορούσε μπλε σκούρο κοστούμι. Αλλά κανείς, μέχρι σήμερα, δεν παρατήρησε πως κάτι πήγαινε λάθος.

Το ένα από τα κουμπιά του σακακιού του πρίγκιπα της Ουαλίας αγνοούνταν. Και δεν είναι μόνο αυτό. Συμβαίνουν αυτά, θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς. Αλλά το θέμα είναι πως ήταν σκισμένη και η δεξιά τσέπη του σακακιού που φορούσε ο πρίγκιπας.

Μια πιο προσεκτική ματιά στις φωτογραφίες “αποκαλύπτει” πως όταν έφτασε ο πρίγκιπας Κάρολος στην Αρχιεπισκοπή, το είχε το κουμπί του. Με την τσέπη, οκ, υπήρχε ένα θέμα. Όταν όμως τελείωσε η συνάντηση με τον Ιερώνυμο, το κουμπί… έλειπε.

Και δεν είναι η Καμίλα εκείνη που έπρεπε να το δει. Πρίγκιπας είναι, δεν τον ντύνει η γυναίκα του. Και ως ολόκληρος πρίγκιπας και διάδοχος του θρόνου της Βρετανίας, έναν “βαλέ” δεν έχει;

“Σφύριξαν” στον πρίγκιπα Κάρολο πως είναι… σκισμένος

Ο Κάρολος έμεινε… χωρίς κουμπί και με σκισμένη τσέπη τόσο στη βόλτα που έκανε με τη Καμίλα στο κέντρο της Αθήνας όσο και κατά την επίσκεψή του στο Συμμαχικό Νεκροταφείο.

Αλλά μάλλον κάποιος τελικά το… πήρε χαμπάρι και όταν ο πρίγκιπας Κάρολος έφτασε στο Φάληρο για να επισκεφτεί τα βρετανικά ΝΑΤΟϊκά πλοία και το θωρηκτό Αβέρωφ φορούσε άλλο σακάκι. Που είχε όλα τα κουμπιά του και ραμμένες τις τσέπες του!

Φωτογραφίες: Reuters, Eurokinissi

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις