Ελλάδα

Σοκ από τις αποκαλύψεις της τραγουδίστριας Εύης Κατάταη σε οντισιόν – «Με έπιασε από το μπλουζάκι μου»

Σοκάρουν τα όσα αποκαλύπτει η τραγουδίστρια Εύη Καπάταη για την ψυχολογική κακοποίηση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια οντισιόν, όταν ήταν 18 ετών, από διάσημο μουσικοσυνθέτη.

H ανάσα κόβεται και τα λόγια βγαίνουν με δυσκολία. Η ερμηνεύτρια Εύη Καπάταη μιλάει στην ΕΡΤ για την τραυματική εμπειρία, που όπως καταγγέλλει, είχε σε ηλικία 18 ετών.

«Πήγε να μου φέρει ένα ποτήρι νερό και όταν γύρισε με έπιασε από το μπλουζάκι μου… με το αθώο παιδικό μου μυαλό νόμισα ότι θα με δείρει γιατί δεν του άρεσε η φωνή μου… μπόρεσα και αντιστάθηκα και βγήκα τρέχοντας από την πόρτα που ήταν ανοιχτή πίσω μου αυτό με έσωσε…».

 Σε σπίτι γνωστός μουσικοσυνθέτης περνούσε από audition νεαρές κοπέλες, η κατάληξη όμως ήταν άλλη.

«Μου μιλούσε από την αρχή άγρια μόλις κάθισα στο πιάνο και πριν ακόμα προλάβω να πω δυο νότες άρχισε να με βρίζει ότι είμαι άσχετη, ατάλαντη… μ… όλα αυτά γύριζαν στο μυαλό μου….δεν μπορούσα να πιστέψω» λέει η κ. Καπάταη.

Πρέσβειρα της Κύπρου για τον πολιτισμό από το 2012 για 35 χρόνια η Εύη Καπάταη κράτησε καλά κρυμμένο το μυστικό της. Αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις στον χώρο του θεάματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σπαρακτικός ο επικήδειος του πατέρα της Μαρίσσας Λαιμού - «Στεκόμαστε εδώ με την πιο βαριά καρδιά που μπορεί να έχει ένας γονιός»
«Εγγονούλα μας, λατρεμένο Μαρισσάκι μας, το χαμόγελό σου θα φωτίζει τις πονεμένες μας ψυχές για πάντα στην καρδιά μας», έγραφε το στεφάνι που έστειλαν οι παππούδες της 30χρονης
Συγκίνηση στην κηδεία της 30χρονης Μαρίσσας Λαιμού
Ξεκίνησε η δίκη του 79χρονου που άνοιξε πυρ κατά του Κοκολογιάννη στο Ηράκλειο - «Το αν γίνει κάτι μελλοντικά θα κριθεί από την απόφαση του δικαστηρίου»
Η πολυετής βεντέτα των δύο οικογενειών σήμερα πήγε στη Δικαιοσύνη, παρ’ ότι ο αδελφός του Στέφανου Κοκολογιάννη, είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του Πρίαμου Ξυδάκη, γιου του 79χρονου, το 2012
Ο Στέφανος Κοκολογιάννης, αδερφός του δολοφόνου του Πρίαμου Ξυδάκη και θύμα του 79χρονου Γιάννη Ξυδάκη που δικάζεται
Από ισόβια σε 15 χρόνια η ποινή φυλάκισης του 49χρονου που είχε σκοτώσει τον αδερφό του σε πλατεία χωριού στα Χανιά
Τον Νοέμβριο του 2020 είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, ποινή η οποία σήμερα ανετράπη με την απόφαση του Εφετείου σε 15 χρόνια συν 1 για την κατοχή όπλου
Περιπολικό 3
Μαρία Καρυστιανού: «Για να δίνουν το πράσινο φως στις εκταφές, έχουν σκεφτεί τρόπο να ελέγξουν το αποτέλεσμα»
Θα είναι μια δίκη παρωδία για αυτούς που έχασαν τη ζωή τους λόγω της έκρηξης δεν υπάρχει ούτε έρευνα ούτε κατηγορητήριο ούτε ένοχος, κατηγορούμενος», τόνισε
Μαρία Καρυστιανού 76