Ελλάδα

Σοκαρισμένα τα μέλη της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών με τον παιδόφιλο καθηγητή μουσικής

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η σύλληψη του παιδόφιλου φλαουτίστα και καθηγητή μουσικής, Παναγιώτη Δράκου.

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Μουσικών Υπαλλήλων Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών δηλώνει πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και σημειώνει πως έχουν δρομολογήσει όλες τις προβλεπόμενες πειθαρχικές-διοικητικές διαδικασίες.

[read4more]

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και ο Σύλλογος Μουσικών Υπαλλήλων της Κ.Ο.Α. πληροφορηθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε. τη σύλληψη και τις κατηγορίες για τις απεχθέστατες πράξεις που βαραίνουν το φλαουτίστα Παναγιώτη Δράκο, και έκτοτε, παρακολουθούμε σοκαρισμένοι τις εξελίξεις όπως κι η υπόλοιπη ελληνική κοινωνία, έχοντας βεβαίως απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Από τη δική μας πλευρά εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στα θύματα και στις οικογένειές τους. Είναι δε προφανές ότι έχουμε δρομολογήσει ήδη όλες τις προβλεπόμενες πειθαρχικές-διοικητικές διαδικασίες. Τέλος, ως η μεγαλύτερη ελληνική ορχήστρα και βασικός φορέας καλλιτεχνικής παιδείας, απευθύνουμε έκκληση να μην αμαυρώνεται συλλήβδην η μουσική και εκπαιδευτική κοινότητα της χώρας.

Είναι δε προφανές ότι έχουμε δρομολογήσει ήδη όλες τις προβλεπόμενες πειθαρχικές-διοικητικές διαδικασίες.

Τέλος, ως η μεγαλύτερη ελληνική ορχήστρα και βασικός φορέας καλλιτεχνικής παιδείας, απευθύνουμε έκκληση να μην αμαυρώνεται συλλήβδην η μουσική και εκπαιδευτική κοινότητα της χώρας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Καρατζαφέρης για τον θάνατο του Σπύρου Καρατζαφέρη: «Αν δεν ήταν ο αδελφός μου, δεν θα γινόμουν αυτό που έγινα»
«Του χρωστάω μεγάλος μέρος της καρδιάς μου. Ήταν ασυμβίβαστος, για αυτό έκανε πολλούς εχθρούς και για αυτό κατάφερε αυτά που κατάφερε», σχολίασε συγκινημένος
Γιώργος Καρατζαφέρης
Εξαφανίστηκε 16χρονη από τον Κορυδαλλό – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Η Ελένη Α. έχει ύψος 1,65 μ. και κανονικό βάρος, με καστανά μαλλιά και καστανά μάτια- Την μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λεοπάρ μπλούζα, μαύρο σορτσάκι, χακί στρατιωτικό μπουφάν και λευκά αθλητικά παπούτσια
Εξαφάνιση