Ελλάδα

Σοβαρό τροχαίο στην Πάτρα: Αυτοκίνητο χτύπησε μηχανάκι και «καρφώθηκε» σε λεωφορείο

Ο οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (09.02.25) στην Πάτρα, με την εμπλοκή ενός λεωφορείο, ενός αυτοκινήτου και ενός δικύκλου.

Το τροχαίο συνέβη στην οδό Σμύρνης, στην Πάτρα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας συγκρούστηκε με ένα μηχανάκι που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος, το οποίο και στη συνέχεια «καρφώθηκε» με σφοδρότητα στο πίσω μέρος του λεωφορείου.

Στο σημείο επιχείρησαν πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπως μεταδίδει το Tempo24.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε και ο οδηγός του δικύκλου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να υπέστη καρδιακό επεισόδιο, πριν από τη σύγκρουση.

Ερευνες για το τροχαίο διενεργεί η Τροχαία Πατρών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πώς δρούσε το κύκλωμα του «Πούτιν» με την «αυτοκρατορία» των λαθραίων τσιγάρων: Ο «κινέζος» και η ζημιά εκατομμυρίου στο δημόσιο
Τα δύο αδέλφια και αρχηγοί του κυκλώματος δήλωναν μηνιαίο εισόδημα 400 ευρώ - Οι κωδικές ονομασίες, ο ρόλος του συλληφθέντα αστυνομικού και οι βίλες με τις εκκλησίες των «εγκεφάλων»
Όπλα
Ανανεώθηκε πριν 40 λεπτά
«Της έκανα ΚΑΡΠΑ και άρχισε να βγάζει υγρά από τη μύτη» λέει ο σεφ που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στη 2χρονη που έπεσε στο σιντριβάνι στην Καλλιθέα
Ο Γιώργος Μαρκουράκης, σεφ σε κατάστημα εστίασης της περιοχής ήταν ο άνθρωπος που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο κοριτσάκι και του έκανε ΚΑΡΠΑ
Το κοριτσάκι με τον πατέρα του
11
Σε κατάσταση συναγερμού ο Έβρος από τις πλημμύρες στη Βουλγαρία: Υπερχείλισαν ποτάμια, φόβοι μην σπάσουν τα αναχώματα
Ο δήμος Διδυμοτείχου προχώρησε σε τεχνητή εκτόνωση των πιέσεων, ανοίγοντας τα θυροφράγματα στην περιοχή του Πυθίου, για να μην σπάσουν τα αναχώματα
Φωτογραφία από Forecast Weather Greece