Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Βυθίστηκε τελικά η θαλαμηγός στα ανοιχτά του Πειραιά – Σώοι οι 10 επιβάτες ΦΩΤΟ & VIDEOS

Βυθίστηκε τελικά η θαλαμηγός στα ανοιχτά του Πειραιά – Σώοι οι 10 επιβάτες ΦΩΤΟ & VIDEOS

Μια θαλαμηγός τυλίχθηκε στις φλόγες και στη συνέχεια βυθίστηκε από άγνωστη αιτία στα ανοικτά του Πειραιά. Πρόκειται για την θαλαμηγό OCEAN5 με ελληνική σημαία, 25 μέτρων, με 10 επιβαίνοντες οι οποίοι βγήκαν όλοι σώοι και παραλήφθηκαν απο το ιστιοφόρο Καλυψώ που έσπευσε να τους βοηθήσει.

Στο σκάφος γίνονται συνεχόμενες εκρήξεις. Στο σημείο έχουν σπεύσει και άλλα παραπλέοντα σκάφη, 2 πλωτά σκάφη του λιμενικού και ένα πυροσβεστικό σκάφος.

Όλα δείχνουν πώς η φωτιά θα σβηστεί στο “ocean 5”, το οποίο είναι και το όνομα του πλοίου. Οι επιβαίνοντες δεν πρόλαβαν να καλέσουν τον θάλαμο επιχειρήσεων, καθώς προκλήθηκε μικρή έκρηξη και στη συνέχεια φωτιά. Αποτέλεσμα ήταν να φορέσουν σωσίβια και να πηδήξουν στη θάλασσα, όπου τους βρήκε ένα ιστιοφόρο και εκείνο με τη σειρά του κάλεσε τον θάλαμο επιχειρήσεων.

 Οι 10 επιβαίνοντες είναι σώοι και μεταφέρονται στο Κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά. Η θαλαμηγός παρά τις προσπάθειες του πυροσβεστικού σκάφους για την κατάσβεση της πυρκαγιάς βυθίστηκε, χωρίς να δημιουργήσει μέχρι στιγμής ρύπανση. Στο σημείο, πάντως παραμένει αντιρρυπαντικό σκάφος για παν ενδεχόμενο.


Οι επιβάτες της θαλαμηγού έχουν ήδη επιβιβαστεί στα πλωτά σκάφη του λιμενικου και σε λίγη ώρα αναμενεται να βγουν στην ακτή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε