Ελλάδα

Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στο Μαρούσι! Διαμαρτύρονται για την εκκένωση κατάληψης της έπαυλης Κούβελου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μέλη αντιεξουσιαστικών ομάδων κοντά στον ΗΣΑΠ στο Μαρούσι με αφορμή την εκκένωση κατάληψης της έπαυλης Κούβελου.

Το συγκεντρωμένο πλήθος διαμαρτύρεται για την εκκένωση της κατάληψης της έπαυλης Κούβελου με πανό και συνθήματα, ενώ οι περίπου 70 συγκεντρωμένοι έριξαν τρικάκια.

marousi antieksousiastes

marousi antieksousiastes

marousi antieksousiastes

marousi antieksousiastes

Οι αστυνομικοί στην κατάληψη στο Μαρούσι βρήκαν ξύλα, κράνη και πυροσβεστήρες και η επιχείρηση έγινε στις 06:00 το πρωί. Πρόκειται για την κατάληψη της έπαυλης Κουβέλου στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Διονύσου. Στο κτίριο, γνωστό και ως “Έπαυλη Κούβελου”” δεν βρέθηκε κάποιος μέσα. Αυτή θεωρείται ότι ήταν μια από τις μεγαλύτερες καταλήψεις στα Βόρεια Προάστια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 25χρονο στο Χαλάνδρι για παιδική πορνογραφία - Απειλούσε ανήλικες για να του δώσουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο
Απειλούσε τα θύματά του και απαιτούσε να του στείλουν και άλλες φωτογραφίες, απειλώντας τα ότι θα δημοσίευε τις φωτογραφίες τους ή θα τις προωθούσε σε άλλα άτομα
Τα ευρήματα στο σπίτι του 25χρονου 3
«Με νάρκωσε και με έκλεψε» λέει ο 42χρονος για την οικιακή βοηθό στη Γλυφάδα - «Δεν έχω καμία σχέση» απαντά η ίδια
«Όταν ξύπνησα πήγα στους γείτονές μου και ζήτησα βοήθεια, τους ζήτησα να καλέσουν την αστυνομία, ήμουν χάλια, δεν έχω πάρει ποτέ ναρκωτικά. Τότε κατάλαβα ότι μου λείπουν χρήματα και κινητά»
Η οικιακή βοηθός στη Γλυφάδα 6
Το μήνυμα της νέας προέδρου του Αρείου Πάγου: Οι υπερδικαστές», η απονομή της δικαιοσύνης και οι αιχμές για την υπόθεση των Τεμπών
"Οι δικαστές πρέπει να απαντούν θεσμικά, ήτοι κατά την άσκηση του δικαιοδοτικού τους έργου, πιστοί στο Σύνταγμα και τους νόμους, οφείλουν να δικάζουν ψύχραιμα, με βάση τη δικογραφία που έχουν στα χέρια τους"
Άρειος Πάγος 5
Η ΕΛ.ΑΣ. επικοινώνησε με την οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε η Μαράια
Η Μαράια γνωστοποίησε ότι δέχτηκε ένα απειλητικό μήνυμα από Τούρκο οπαδό το οποίο έγραφε: «Θα σκοτώσουμε όλη σου την οικογένεια. Θα φοβάσαι όπου κι αν πας».
Η Μαράια Αντετοκούνμπο κατά την άφιξη της Εθνικής 14