Ελλάδα

Συγκινεί η Ντόρα Μπακογιάννη: “31 χρόνια πριν κάποιοι πίστευαν ότι δεν είχες δικαίωμα να τους δεις να μεγαλώνουν”’

Σήμερα συμπληρώνονται 31 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από τη 17 Νοέμβρη και το γεγονός αυτό σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη με μια συγκινητική ανάρτηση στο twitter.

Η κ. Μπακογιάννη ανάρτησε μια φωτογραφία με τον Παύλο Μπακογιάννη και τα δυο παιδιά του, Αλεξία και Κώστα και έγραψε “31 χρόνια πριν κάποιοι πίστευαν ότι δεν είχες δικαίωμα να τους δεις να μεγαλώνουν!”

“Οι ιδέες και η πολιτική του παρακαταθήκη εξακολουθούν να μας εμπνέουν”

Ανακοίνωση για την θλιβερή επέτειο εξέδωσε και η Νέα Δημοκρατία που αναφέρει: «Σαν σήμερα πριν 31 χρόνια οι άνανδροι τρομοκράτες της 17Ν δολοφόνησαν εν ψυχρώ το Βουλευτή Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μπακογιάννη.
 
Οι δολοφόνοι δεν επέλεξαν τυχαία το στόχο τους. Ο Παύλος Μπακογιάννης ήταν υπέρμαχος της εθνικής συμφιλίωσης και εργάστηκε για την επούλωση από τα τραύματα του εμφυλίου. Βαθύτατα δημοκράτης, με σπουδαία αντιδικτατορική δράση που με το λόγο και τη δράση του κατάφερνε να διαπερνά τα κομματικά στεγανά.
 
Μπορεί ο Παύλος Μπακογιάννης να μην είναι πλέον ανάμεσά μας, όμως οι ιδέες και η πολιτική του παρακαταθήκη είναι παρούσες και εξακολουθούν να μας εμπνέουν».

Το μήνυμα του Νίκου Δένδια

Μήνυμα για τα 31 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη ανήρτησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στο λογαριασμό του στο twitter.

“31 χρόνια από την ημέρα της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη από τους τρομοκράτες της ’17 Νοέμβρη'”, ανέφερε ο κ. Δένδιας.

Βαρβιτσιώτης: Ο Παύλος Μπακογιάννης αγωνίστηκε για την εθνική συμφιλίωση

Μήνυμα για την επέτειο δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη ανήρτησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στο λογαριασμό του στο twitter.

“Ο Παύλος Μπακογιάννης αγωνίστηκε για την εθνική συμφιλίωση, την πολιτική συναίνεση και την υπέρβαση των διαχωριστικών γραμμών”, ανέφερε ο κ. Βαρβιτσιώτης. “Οραματίστηκε μια άλλη Ελλάδα μακριά από τα πάθη του διχασμού. 31 χρόνια μετά, το όραμά του και οι ιδέες του συνεχίζουν να μας εμπνέουν”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο με την κακοποίηση της ηλικιωμένης από την 67χρονη που την φρόντιζε στη Χίο - «Μη με χτυπάς, δεν έκανα τίποτα»
«Γροθιά» στο στομάχι είναι το βίντεο που εξασφάλισε η οικογένεια της 84χρονης, στο οποίο φαίνεται πόσο άσχημα μιλούσε και φερόταν η γυναίκα που είχε αναλάβει αν την προσέχει
Χίος
Συνελήφθη στην Αγία Βαρβάρα 25χρονος για ληστείες σε οδηγούς ταξί – Τους έσφιγγε τη ζώνη ασφαλείας στον λαιμό
Οι δύο δράστες επιβιβάζονταν μαζί στα οχήματα ταξί και συνήθως προπλήρωναν το αντίτιμο, καταβάλλοντας στον οδηγό 10 ευρώ, αποκτώντας με τον τρόπο αυτό την εμπιστοσύνη του
Ταξί