Ελλάδα

Προσέκρουσε πλοίο στη Ραφήνα – Ολοκληρώθηκε η αποβίβαση των επιβατών -video

- Πλοίο προσέκρουσε σε λιμενοβραχίονα στη Ραφήνα - Οι αρχές μετέφεραν τους επιβάτες με σκάφη στο λιμάνι - Το καταμαράν αναμένεται να επιθεωρηθεί από δύτες στο σημείο της πρόσκρουσης

Σκηνές τρόμου στο λιμάνι της Ραφήνας. Προσέκρουσε σκάφος με 215 επιβάτες. Καλά στην υγεία τους είναι όλοι οι επιβάτες του επιβατηγού καταμαράν FLYING CAT 4 που, λόγω πιθανής βλάβης στο πηδάλιό του, προσέκρουσε στον αριστερό λιμενοβραχίονα στο λιμάνι της Ραφήνας.

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση του Λιμενικού για τη μεταφορά στο λιμάνι των 215 επιβατών του Flying Cat 4 που προσέκρουσε σε λιμενοβραχίονα στη Ραφήνα.

Δυνατός κρότος ακούστηκε με τον απόπλου και αμέσως το πλήρωμα ενημέρωσε τους επιβάτες ότι υπάρχει βλάβη στο πλοίο.

Οι επιβάτες, σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν έχουν ενημερωθεί για το αν θα επιβιβαστούν σε κάποιο άλλο πλοίο για να μεταβούν στον προορισμό τους.

Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι της Ραφήνας στις 07:30 με προορισμό τα νησιά Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Ιο, Σίκινο, Φολέγανδρο.

Στο σημείο έσπευσαν σκάφη του Λιμενικού για να παραλάβουν τους επιβάτες και να τους μεταφέρουν με ασφάλεια στο λιμάνι.

https://www.youtube.com/watch?v=0N7ztpmVlLs

Το καταμαράν με 13 άτομα πλήρωμα αναμένεται να επιθεωρηθεί από δύτες στο σημείο της πρόσκρουσης πριν επιχειρηθεί η ρυμούλκησή του σε ασφαλές σημείο για επισκευή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Όχι ακόμα φθινοπωρινός με τη θερμοκρασία να φτάνει έως τους 31 βαθμούς – Αναλυτική πρόγνωση
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα
Ζέστη στην Αθήνα
«Είχα έξοδα, πάσχω από αυτοάνοσο και ο γιος μου σπουδάζει στην Κρήτη» είπε η 62χρονη που έθαψε τη μητέρα της για να παίρνει τη σύνταξη στη Βοιωτία
Πώς οι αστυνομικοί ξεσκέπασαν την απάτη - Κρίσιμη η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης, επιφυλακτικές οι αρχές αν η 91χρονη πέθανε από φυσικά αίτια
Ο λάκκος που έθαψε την μητέρα της και η στιγμή της σύλληψης της 62χρονης στη Βοιωτία
7