Ελλάδα

Συναγερμός στην Καλαμάτα: Εντοπίστηκε πτώμα μέσα σε στάβλο

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με επικρατέστερο αυτό της ανθρωποκτονίας

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης (28.04.2026) για πτώμα που εντοπίστηκε μέσα σε στάβλο στην Καλαμάτα.

Το πτώμα του άντρα εντοπίστηκε μέσα σε στάβλο στην περιοχή της Δυτικής παραλίας στην περιοχή Μπουρνιά της Καλαμάτας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα φέρει τραύμα από όπλο στο κεφάλι, ενώ μέχρι στιγμής το όπλο δεν έχει εντοπιστεί από τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έσπευσαν άντρες της ΕΛΑΣ, οι οποίοι εξετάζουν όλα τα στοιχεία, ενώ παίρνουν κατάθεση και από ένα άτομο το οποίο φέρεται να είχε εργασιακές σχέσεις με το θύμα.

Όπως έγινε γνωστό, το θύμα πρόκειται για υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος φιλοξενούταν στο σπίτι ενός ομοεθνούς του. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό παραμένουν αδιευκρίνιστες, με την αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Στην περιοχή αναμένεται να φτάσει ιατροδικαστής από την Κόρινθο προκειμένου να εξετάσει τα ακριβή αίτια θανάτου του άντρα.

Καλαμάτα
Ο στάβλος στην Καλαμάτα όπου εντοπίστηκε το πτώμα

Ο στάβλος στην Καλαμάτα όπου εντοπίστηκε το πτώμα

Ο στάβλος στην Καλαμάτα όπου εντοπίστηκε το πτώμα

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με επικρατέστερο αυτό της ανθρωποκτονίας. Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο νοσοκομείο δύο μαθητές λυκείου στα Χανιά - Ο ένας λιποθύμησε και χτύπησε και ο άλλος έπαθε κρίση πανικού
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που δόθηκε τόσο στο ΕΚΑΒ όσο και στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χανίων, το περιστατικό δεν σχετίζεται με σχολική βία
ΕΠΑΛ Χανίων