Ελλάδα

Συναγερμός στο Μοναστηράκι: Εντοπίστηκε ύποπτη βαλίτσα, έκλεισαν τρεις δρόμοι

Οι πυροτεχνουργοί των ΤΕΕΜ δεν εντόπισαν κάτι ανησυχητικό και πλέον η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται κανονικά
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιουλίου στο Μοναστηράκι καθώς εντοπίστηκε ύποπτη βαλίτσα στην Ερμού, με αποτέλεσμα οι Αρχές να σπεύσουν στο σημείο και να κλείσουν τους δρόμους της περιοχής. 

Η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στο Μοναστηράκι, λόγω του ελέγχου που πραγματοποίησε το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) σε ύποπτη βαλίτσα που βρέθηκε στην περιοχή και λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε χωρίς να βρει κάτι περίεργο. 

Συγκεκριμένα διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Βορέου, στη συμβολή των οδών Ερμού και Αγίων Ασωμάτων και στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Αιόλου.

Μοναστηράκι

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις παρέμειναν σε ισχύ μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος του ύποπτου αντικειμένου από το κλιμάκιο του ΤΕΕΜ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν ζούσε, του χορηγήσαμε οξυγόνο» - Τι λέει ο διασώστης που εντόπισε τον τραγουδιστή μέσα στην κλινική
«Οι δύο γιατροί μας είπαν ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης πήγε για μια θεραπεία και πριν ξεκινήσει υπέστη καρδιακή ανακοπή και ότι ξεκινήσανε να κάνουν και αυτοί προσπάθειες αναζωογόνησης» λέει ο διασώστης που μετέφερε τον τραγουδιστή στο Ελπίς
Γιώργος Μαζωνάκης
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: «Τον είδα το Σάββατο, ήταν τρεις μέρες άυπνος, δεν ήταν καλά» λέει στενός φίλος του στο newsit.gr
Στενός φίλος του καλλιτέχνη μιλώντας στο newsit.gr αποκάλυψε ότι και ο ίδιος είχε υποβληθεί σε πλασμαφαίρεση - «Φοβάμαι ότι μπορεί να έπαθε θρόμβωση, να βούλωσε κάποια αρτηρία»
Γιώργος Μαζωνάκης 10