Ελλάδα

Συνελήφθη 47χρονος στη Δάφνη για πλαστογραφία – Διέγραφε οφειλέτες από τον «Τειρεσία

Χειροπέδες σε έναν 47χρονο πέρασαν αστυνομικοί στη Δάφνη μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και έπειτα από πολυήμερες αναζητήσεις.

Πρόκειται για έναν 47χρονος Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραξε πλαστογραφίες. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία ο 47χρονος εντάχθηκε ως μέλος σε εγκληματική οργάνωση, η οποία εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά, προκειμένου να διαγράφουν από το σύστημα «ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ», πρόσωπα τα οποία είχαν καταχωρηθεί ως οφειλέτες.

Ο 47χρονος προκειμένου να αποφύγει τον εντοπισμό και τη σύλληψή του λάμβανε ιδιαίτερα μέτρα απόκρυψης και άλλαζε διαρκώς κατοικία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στην ίδια γραμμή - «Εντάσσεται στην κανονική λειτουργία και δεν αποτελεί έκτακτο συμβάν»
«Η απόσταση μεταξύ των συρμών καθορίζεται και παρακολουθείται από το αυτόματο σύστημα και το Κέντρο Ελέγχου», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία λειτουργίας και συντήρησης του Μετρό, THEMA
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης στην ίδια γραμμή
Συνελήφθη 47χρονος που «ρήμαζε» καταστήματα στην Αττική από το 2011 – Είχε αποφυλακιστεί το 2024
Ο 47χρονος δράστης ήταν γνώριμος των Αρχών από το 2011 για δεκάδες ληστείες και κλοπές, ενώ αποφυλακίστηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 2024 και μία εβδομάδα μετά έκανε το πρώτο του χτύπημα σε καφετέρια στο Πόρτο Ράφτη
Στιγμιότυπο