Ελλάδα

Σύζυγος Μανώλη Γλέζου προς ΓΣΕΕ: Ζητήστε συγγνώμη από την κοπέλα που εκθέσατε

Θέση πήρε για δεύτερη φορά η σύζυγος του αείμνηστου Μανώλη Γλέζου, Γωγώ Αργύρου μετά την ομολογουμένως ατυχέστατη κίνηση της ΓΣΕΕ να τον καλέσει στο συνέδριό της.

Η ΓΣΕΕ ρίχνει την ευθύνη στην υπάλληλο που έκανε το τηλεφώνημα, με την σύζυγο του Μανώλη Γλέζου ωστόσο με νέα ανάρτησή της να καλεί τους υπεύθυνους να ζητήσουν συγγνώμη από την κοπέλα. «Το να μιλάτε για λάθος της υπαλλήλου, αν μη τι άλλο είναι και ατυχές και άδικο και δείχνει την “κανονικότητα”της άποψης να ρίχνουμε σε άλλους τα δικά μας σφάλματα. Επιτρέψτε μου να σας προτείνω να ζητήσετε συγνώμη από την κοπέλα που μου τηλεφώνησε και την εκθέσατε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι η κ. Αργυρου είχε παραθέσει τη στιχομυθία από το τηλεφώνημα που δέχτηκε από την ΓΣΕΕ και με το οποίο καλούσαν τον Μανώλη Γλέζο στο συνέδριο. 

«Χτυπάει το τηλέφωνο κι ακούω μια φωνή να μου λέει
– Καλημερα σας. Σας τηλεφωνώ από το γραφείο του Προέδρου της ΓΣΣΕ και θέλω να μιλήσω στον κ. Γλέζο,
– Τι θα θέλατε;
– Ο κ. Πρόεδρος θέλει να καλέσει τον κ.Μανώλη Γλέζο στο 38ο συνέδριο της ΓΣΣΕ.
– Μα καλά, απαντώ, δεν ξέρει ο Πρόεδρος ότι εδώ και 3 χρόνια ο Γλέζος δεν είναι στην ζωή;
– Ω, συγνώμη, λυπάμαι. Εγώ φταίω. Είχα κάποια τηλέφωνα…..
Το έκλεισα κατ΄ευθείαν γιατί αν έδινα συνέχεια στο τηλεφώνημα θα βρισκόμουν στη “δυσάρεστη” θέση να της υπενθυμίσω ότι εδώ ο Παναγόπουλος δεν γνωρίζει τα προβλήματα των εργαζομένων θα ξέρει ότι δεν υπάρχει στη ζωή ο Μανώλης».

 

Ο γραμματέας Τύπου της ΓΣΕΕ στην απάντησή ανέφερε ότι η ευθύνη ανήκει στην υπάλληλο.

«Είναι προφανές ότι πρόκειται περί λάθους μιας εργαζόμενης. Όχι διότι ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ή η υπάλληλος στο γραφείο του, που κατά λάθος επικοινώνησε μαζί σας, δεν γνώριζαν ότι ο Ήρωας της Εθνικής Αντίστασης Μανώλης Γλέζος δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Η πρόσκληση απευθυνόταν σε έναν νέο άνθρωπο και συνεπώνυμο πολιτικό, τον Μανώλη Γλέζο, Αναπληρωτή Γραμματέα της Τ.Ο Κηφισιάς του ΠΑΣΟΚ. Κατά διαβολική σύμπτωση και αυτός έχει καταγωγή από τη Νάξο και έχει συγγενική σχέση με τον δικό σας άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πολιτική ζωή της Ελλάδας. Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση αλλά στην τηλεφωνική ατζέντα που διατηρείται στη γραμματεία του προέδρου της ΓΣΕΕ είναι περασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας και των δυο ανθρώπων και αυτό προκάλεσε το σφάλμα. Η ΓΣΕΕ και ο πρόεδρός της τιμούν τη μνήμη του Μανώλη Γλέζου και υπολήπτονται τους ανθρώπους που τον συντρόφευαν στη ζωή του.

Ζητάμε συγνώμη και πάλι.

Δημήτρης Καραγεωργόπουλος

Γραμματέας Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων ΓΣΕΕ»

gsee

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησαν οι έλεγχοι σε ακαθάριστα οικόπεδα από την Πυροσβεστική – 3.748 καταγγελίες πολιτών σε 18 ημέρες
Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 164 έλεγχοι έπειτα από καταγγελίες πολιτών κατά τους οποίους εντοπίστηκαν 72 περιπτώσεις οικοπέδων που δεν έχουν καθαριστεί και δεν έχουν δηλωθεί
Οικόπεδο με συγκεντρωμένα ξύλα στην Λ. Μαραθώνος 5
Η Meta υπέρ του ελληνικού σχεδίου για «age verification» σε Facebook και Instagram: «Η ασφάλεια των παιδιών μας δεν είναι διαπραγματεύσιμη»
Η ελληνική πρόταση βασίζεται στην ιδέα του αυτόματου ψηφιακού ελέγχου της ηλικίας - Το non-pape rπαρουσίασε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, για την προστασία των ανηλίκων από τον εθισμό στο διαδίκτυο
facebook 1