Ελλάδα

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο… ντύθηκαν στα χακί! ΦΩΤΟ – BINTEO

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι τα αδέλφια Αντετοκούνμπο πέρασαν την πύλη του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα, ανταποκρινόμενοι στην κλήση για τη στρατιωτική τους θητεία.

Οι δυο σταρ του μπάσκετ έφθασαν στο στρατόπεδο συνοδευόμενοι από τον μάνατζερ τους και κατευθύνθηκαν με όχημα του στρατού στο στρατολογικό γραφείο, προκειμένου να καταθέσουν τα χαρτιά τους και να ζητήσουν αναβολή στράτευσης μέχρι τον επόμενο Μάιο.

Οι διεθνείς καλαθοσφαιριστές έχουν μαζί τους ρούχα και προσωπικά αντικείμενα, καθώς θα διανυκτερεύσουν στον Αυλώνα και αύριο το πρωί θα περάσουν από τη στρατολογία Αθηνών για να λάβουν το χαρτί της αναβολής τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φάνηκε να διασκεδάζει την πρώτη του ημέρα στο στρατό καθώς απαθανάτιζε με το κινητό του τα τηλεοπτικά συνεργεία που τον παρακολουθούσαν, ενώ ο Θανάσης ενθουσιάστηκε με την εμπειρία της καρότσας του στρατιωτικού τζιπ, στην οποία επιβιβάστηκαν για να κινηθούν εντός του κέντρου εκπαίδευσης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απολογείται ο ιδιοκτήτης της Βιολάντα για την φονική έκρηξη - Ξανά έξω από το δικαστήριο εργαζόμενοι ως ένδειξη συμπαράστασης
Θα καταθέσει υπόμνημα για τις ευθύνες αυτών που υπέγραψαν τα τοπογραφικά διαγράμματα και για όσους έκαναν αυτοψίες και έργα και δεν εντόπισαν τη διαρροή - Το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων καταγγέλλει πως η συγκέντρωση από τους εργαζόμενους έγινε μετά από παρέμβαση της εργοδοσίας
Δικαστήριο Τρικάλων
23
Πλήρης αποζημίωση στους τραυματίες των Τεμπών από τον ΕΟΠΥΥ για υπηρεσίες που δεν συνταγογραφούνται
Η αποζημίωση αφορά τους τραυματίες που έχουν προχωρήσει σε ατομικό αίτημα και για παροχές υγείας και ιατροτεχνολογικά προϊόντα, που δεν συνταγογραφηθούνται ηλεκτρονικά και δεν εκτελούνται σε συμβεβλημένο πάροχο
Τρένο