Ελλάδα

Τα παιδιατρικά νοσοκομεία γυρίζουν σελίδα: Παραδόθηκαν πλήρως ανακαινισμένα από τον ΟΠΑΠ

Σημαντική επένδυση στη δημόσια υγεία, με 30 έργα ανακαίνισης σε συνολική επιφάνεια 14.960 τ.μ.
Υπηρεσίες υγείας κορυφαίου επιπέδου σε ένα ευχάριστο θεραπευτικό περιβάλλον προσφέρουν πλέον τα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Το νέο κεφάλαιο στην περίθαλψη και νοσηλεία των παιδιών έχει τη σφραγίδα του ΟΠΑΠ, ο οποίος πραγματοποίησε το σημαντικό έργο ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Ελλάδας.

Σε μια ξεχωριστή τελετή, παρουσία του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, και του Προέδρου του Διοικητικού της Allwyn, κ. Karel Komárek, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Μαΐου, ο ΟΠΑΠ παρέδωσε επισήμως το έργο στο Ελληνικό Δημόσιο και την ελληνική κοινωνία.

Δείτε τι έγινε στην τελετή παράδοσης:

Το έργο της ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» ξεκίνησε το 2014, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ.

Πρόκειται για μία σημαντική επένδυση στη δημόσια υγεία, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκαν 30 έργα ανακαίνισης, συνολικής επιφάνειας 14.960 τ.μ., στα οποία συμπεριλαμβάνονται 23 νοσηλευτικές μονάδες διεθνών προδιαγραφών και δυναμικότητας 564 κλινών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΑΣΕΠ: Τελική ευθεία για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό  – Το χρονοδιάγραμμα και η απορρόφηση των επιτυχόντων
Η υφυπουργός Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη δήλωσε ότι μέχρι το τέλος του έτους η «δεξαμενή» με τους διοριστέους θα είναι έτοιμη και αναμένεται ότι από τις αρχές του 2026 θα αρχίσουν οι απορροφήσεις
ΑΣΕΠ
Πώς δρούσαν οι συμμορίες που είχαν στήσει call centers πουλώντας δήθεν επενδυτικές ευκαιρίες στον Περσικό Κόλπο – Τις κατήγγειλε μέλος που είχαν αφήσει απλήρωτο
Συνελήφθησαν 104 άτομα μετά από έφοδο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα παράνομα τηλεφωνικά κέντρα
Απατεώνας 1
Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στο Προκόπι Ευβοίας, έγινε αισθητός στην Αττική - «Η περιοχή δεν έχει υψηλό σεισμικό δυναμικό» λέει ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος
Λίγο μετά τις 10.30 σημειώθηκε και νέα δόνηση της τάξεως των 3,3 Ρίχτερ, ενώ τα ξημερώματα, στις 02:52, είχε καταγραφεί ακόμη μία μεγέθους 4,1 βαθμών
Πηγή χάρτη
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
2