Ελλάδα

ΤΑΙΠΕΔ: Παρατείνεται η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για το 30% του “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Παρατείνεται από το ΤΑΙΠΕΔ έως τις 29 Οκτωβρίου η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την απόκτηση του 30% του "Ελ. Βενιζέλος", η οποία έληγε στις 30 Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται ότι το ΚΥΣΟΙΠ αποφάσισε χθες να συνεχιστεί άμεσα η διαδικασία για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία έχει ξεκινήσει στις 28 Ιουνίου εφέτος.

Η παράταση από το ΤΑΙΠΕΔ δίδεται για να επιλυθεί το πρόβλημα με τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου μετά την πώληση του 30%. Με την υπογραφή «Σύμβασης Παραίτησης», το Δημόσιο θα κατέχει δύο θέσεις στο νέο διοικητικό συμβούλιο, εκ των οποίων ο ένας θα είναι ο πρόεδρος, αντί για τρεις θέσεις σήμερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 79χρονη από μετωπική αυτοκινήτων – Στο νοσοκομείο 2 άνδρες
Το τροχαίο έγινε στην επαρχιακή οδό Ζαγκλιβερίου – Καλαμωτού όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 83χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 26χρονος
Car crash with two vehicles collided at traffic accident site on American street. 4
64χρονος στη Ρόδο κατηγορείται πως προσπάθησε να ασελγήσει σε 10χρονα - Για να τις πείσει τους έδινε 15 ευρώ
Γείτονες και γνωστοί κατέθεσαν πως τον έβλεπαν συχνά να τριγυρνά σε χώρους με παιδιά - Ο ίδιος υποστηρίζει πως συγκεκριμένη οικογένεια του έκανε καταγγελία γιατί ήθελε να τον εκδικηθεί επειδή δεν τους δάνεισε χρήματα
Crying caucasian child girl sitting on the floor covering his face 1