Ελλάδα

Τέμπη: Ελεύθερος ο διευθυντής του ΟΣΕ – Ολοκληρώθηκε μέρος των ανακρίσεων για την υπόθεση του δυστυχήματος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα Τετάρτη (19.7.2023) ο γενικός διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου του ΟΣΕ, μετά την απολογία του στον εφέτη ανακριτή Λάρισας, για την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Πρόκειται για τον γενικό διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου του ΟΣΕ από τον Δεκέμβριο του 2019 έως και τον Ιούνιο 2020, ο οποίος κλήθηκε για απολογία μεταξύ άλλων στελεχών του Οργανισμού για την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Με την απολογία και του συγκεκριμένου γενικού διευθυντή, ολοκληρώθηκε ένα μέρος της ανάκρισης από τις δικαστικές αρχές της Λάρισας και είχε ως αποτέλεσμα τις ποινικές διώξεις πέντε στελεχών του ΟΣΕ.

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό πως, με την επείγουσα νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Δικαιοσύνης, «λύνονται» τα χέρια των ειδικών εφετών ανακριτών που διενεργούν την κύρια ανάκριση για την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, προκειμένου να προχωρήσουν σε άρση του απορρήτου των επικοινωνιών εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χανταϊός, η σπάνια αλλά σοβαρή λοίμωξη που προκαλεί παγκόσμια ανησυχία - «Δεν υπάρχει ειδική θεραπεία»
Ο Καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος, Καθηγητής εξηγεί πώς μεταδίδεται ο χανταϊός και ποιοι είναι οι κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία, αναλύοντας τα συμπτώματα και τις σοβαρές επιπλοκές
Χανταϊός
Στα δικαστήρια του Ηρακλείου η μητέρα του 3χρονου Άγγελου για την θανατηφόρα κακοποίησή του - Στο εδώλιο και ο σύντροφός της
Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη - Το χρονικό της τραγωδίας, η συστηματική κακοποίηση του παιδιού και τα τεστ που απέδειξαν πως οι βλάβες είναι μη αναστρέψιμες
Μητέρα Άγγελου