Ελλάδα

Τέμπη: «Ναι» από Πλακιά στη συναυλία – «Η φωνή σας να ακουστεί έως τον ουρανό»

Σύμφωνος με την απόφαση των αρμόδιων φορέων για τη διεξαγωγή της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών εμφανίστηκε ο Νίκος Πλακιάς, απευθύνοντας μάλιστα κάλεσμα ενότητας.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε στις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στην πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, ανέβασε μία ανάρτηση στα social media λέγοντας «ναι» στην απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μουσείων που είχε γνωμοδοτήσει θετικά στο σχετικό αίτημα παραχώρησης του Καλλιμάρμαρου για τη διοργάνωση της συναυλίας.

«Έμαθα ότι η εκδήλωση θα γίνει. Δέχομαι την απόφαση των αρμοδίων φορέων που πήραν την τελική απόφαση» ανέφερε αρχικά για να στείλει στη συνέχεια μήνυμα ενότητας. 

Απευθυνόμενος στους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν, τούς κάλεσε να βάλουν όσο πιο πολύ δύναμη μπορούν στη φωνή τους για να ακουστεί έως τον ουρανό. Τέλος, ευχήθηκε από καλή επιτυχία από την καρδιά του, όπως χαρακτηριστικά έγραψε. 

Σημειώνεται πως νωρίτερα, το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων άναψε το πράσινο φως στο αίτημα του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών, για την παραχώρηση του Καλλιμάρμαρου, με σκοπό την διοργάνωση, στις 11 Οκτωβρίου, συναυλίας μνήμης. 

«Κατέβασα την ανάρτηση για ασφαλιστικά μέτρα»

Δύο ώρες πριν από την απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού, ο κ. Πλακιάς εξηγούσε ότι κατέβασε ανάρτησή του στο «Χ» για ασφαλιστικά μέτρα κατά των καλλιτεχνών που θα δώσουν το «παρών» στη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο.

«Την ανάρτηση για τα ασφαλιστικά την κατέβασα. Διότι πολλά σχόλια ζήτησαν την συμφιλίωση και το να σταματήσω να ρίχνω και άλλο λάδι στην φωτιά. Πολλά ήταν πολύ συγκινητικά. Οπότε κάπου εδώ τέλος με αυτό το θέμα. Ας αποφασίσουν οι αρμόδιοι πώς να γίνει και αν γίνει».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
2,5 χρόνια φυλακή στον καθηγητή με την κβαντική μηχανή από τα Χανιά που έπεισε την οικογένεια του εξαφανισμένου γιατρού ότι μπορεί να βοηθήσει
Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίσθηκε στο δικαστήριο επικαλούμενος ασθένεια, το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό γι' αυτό και δικάστηκε χωρίς να είναι παρόν
γιατρός
Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν έχω λόγο να πω ψέματα» λέει ο νεαρός που του έκανε μήνυση – «Ο Γιώργος δεν ήθελε να συνεργαστεί μαζί του» υποστηρίζει συνεργάτης του τραγουδιστή
Συνεργάτης του Γιώργου Μαζωνάκη υποστηρίζει ότι «όλα αυτά που λέει ο τραγουδιστής είναι ψέματα, η συνεργασία ήταν μια χαρά»
τραγουδιστής
Το ινστιτούτο και η απάτη πίσω από την κβαντική φυσική του 54χρονου ερευνητή που θα εντόπιζε τον αγνοούμενο γιατρό στην Κρήτη
Επικαλούμενος την διευθυντική του θέση σε επιστημονικό ινστιτούτο του εξωτερικού που δραστηριοποιείται σε πέντε διαφορετικούς κλάδους έπειθε τα θύματά του
Η απάτη του 54χρονου στους γονείς του 33χρονου γιατρού που αγνοείται