Ελλάδα

Μαγνησία: 78χρονος έκανε «βουτιά θανάτου» σε πηγάδι στην αυλή του σπιτιού του στον Αλμυρό

Οι διασώστες προσπαθούσαν επί 2 ώρες να τον βγάλουν απο το πηγάδι επικοινωνώντας μάλιστα μαζί του
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στον Αλμυρό Μαγνησίας, όταν ένας 78χρονος έπεσε μέσα σε πηγάδι στην αυλή του σπιτιού του και έμεινε εκεί για δύο ώρες μέχρι να τον απεγκλωβίσουν. Όταν τον έβγαλαν διαπιστώθηκε ότι είχε σοβαρά τραύματα και εκείνος δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr ο 78χρονος που βρισκόταν στο σπίτι του στον Αλμυρό Μαγνησίας, βρισκόταν στο χείλος του πηγαδιού, όταν γλίστρησε και κατρακύλησε σε βάθος τουλάχιστον 15 μέτρων. Παρά τα τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του, διατηρούσε τις αισθήσεις του και συνομιλούσε με τους διασώστες, ενώ του κατέβασαν και συσκευή παροχής οξυγόνου.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τον Βόλο, τον Δρυμών και την 8η ΕΜΑΚ είχαν φτάσει άμεσα στο σημείο, μαζί με δυνάμεις της ΕΛΑΣ και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με γιατρό του Κέντρου Υγείας.

Η επιχείρηση ήταν εξαιρετικά δύσκολη, καθώς ο χώρος ήταν στενός.  Μετά από δύο ώρες προσπάθειας οι άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να κατέβουν στο πηγάδι, να τον δέσουν με ειδικό εξοπλισμό και να τον φέρουν στην επιφάνεια.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ειδικών, ο ηλικιωμένος υπέκυψε τελικά στα σοβαρά τραύματά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το gov.gr περνά στην εποχή της προσωποποιημένης εξυπηρέτησης με νέο σύστημα επικοινωνίας με τους πολίτες
Το «gov.gr Messenger», η ενιαία σύνδεση στις ψηφιακές υπηρεσίες, η ενσωμάτωση στο Gov.gr Wallet και η δυνατότητα αξιολόγησης των υπηρεσιών συνθέτουν τη νέα αρχιτεκτονική της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ GOV.GR WALLET (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Canadair νέας γενιάς: Οι δυνατότητες των αμφίβιων πυροσβεστικών αεροσκαφών και ο κομβικός ρόλος της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή παραγγελία
Η Αθήνα πρωτοστάτησε στην επανεκκίνηση της γραμμής παραγωγής των CL-515, επτά από τα οποία θα ενταχθούν στον ελληνικό στόλο, ενισχύοντας την άμυνα απέναντι στις ολοένα πιο καταστροφικές φωτιές
Canadair