Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Άγνωστος μαχαίρωσε Τούρκο στη μέση του δρόμου

Του ζήτησε χρήματα πριν του επιτεθεί

Επίθεση με μαχαίρι από έναν άγνωστο κατήγγειλε ότι δέχθηκε ένας 30χρονος Τούρκος στη Θεσσαλονίκη.

Το αιματηρό περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (30.12.24) στην περιοχή Τριανδία, στη Θεσσαλονίκη. Ένας άγνωστος, όπως καταγγέλλεται, πλησίασε τον Τούρκο και τον μαχαίρωσε στον θώρακα, σύμφωνα με το voria.

Συγκεκριμένα, η επίθεση έγινε γύρω στις 11:30 κοντά στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα.

Ο άγνωστος πλησίασε τον Τούρκο, από τον οποίο και ζήτησε χρήματα, ενώ στη συνέχεια τον τραυμάτισε με μαχαίρι στον θώρακα, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο δράστης αναζητείται.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Παιδί μου μην με σκοτώνεις άλλο πέθανα»: Τα τελευταία λόγια του 80χρονου που τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ο γιος του στη Γλυφάδα
Ο δράστης συνελήφθη από τις αρχές για το έγκλημα και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες. «Έχω δύο αδέρφια. Θα σκοτώσω και τα αδέλφια του αν με αφήσετε και πάλι ελεύθερο»
Ο 80χρονος πατέρας που έπεσε νεκρός από τα χέρια του γιου του
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
87