Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Απολυμαίνουν το αεροσκάφος της Ryanair τέσσερις ημέρες μετά το κρούσμα κορονοϊού!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της βελγικής γαλλόφωνης εφημερίδας La Libre Belgique και επικαλείται το ΚΥΠΕ, ένα αεροπλάνο της Ryanair βρίσκεται ακινητοποιημένο επί του παρόντος στο αεροδρόμιο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με δυο εσωτερικά έγγραφα τα οποία έχει στην κατοχή της η La Libre, το αεροσκάφος ακινητοποιείται επί του παρόντος για “απολύμανση” και “βαθιά πλύση” του στη Θεσσαλονίκη μετά από “μια πρώτη επιβεβαιωμένη περίπτωση κορωνοϊού”.

Άγνωστο παραμένει αυτή τη στιγμή ποιοι ήταν οι προορισμοί του μολυσμένου αεροσκάφους, με την Libre να κάνει λόγο για την Ισπανία, χωρίς ωστό να μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίκη Χρυσής Αυγής: Η «μάχη» των ελαφρυντικών και ο κίνδυνος για 16 να μπουν στη φυλακή
Ανάμεσα στα επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν οι νομικοί εκπρόσωποι ήταν η ηλικία των καταδικασθέντων (είναι 80 χρόνων), το…. επάγγελμα (αγρότης, άνθρωπος της βιοπάλης), αλλά και το λευκό ποινικό μητρώο.
Δίκη Χρυσής Αυγής
Τα στελέχη του ιού της γρίπης που αναμένεται να επικρατήσουν μέχρι το 2027 - Οι συστάσεις του ΠΟΥ για τα εμβόλια
Οι νέες διεθνείς κατευθύνσεις για τη σύνθεση των εμβολίων της γρίπης, η εμφάνιση νέων παραλλαγών του ιού και η παγκόσμια ετοιμότητα απέναντι σε πανδημική απειλή
Εμβόλιο γρίπης
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε πολίτες στο Ζεφύρι - Έπιασαν στα πράσα 6 άτομα στο «τηλεφωνικό κέντρο»
Στελέχη της αστυνομίας έκαναν έφοδο σε τρία σπίτια της περιοχής και σε ένα από αυτά εντόπισαν το τηλεφωνικό κέντρο, όπου βρέθηκαν έξι άτομα την ώρα που πραγματοποιούσαν τις τηλεφωνικές απάτες
Όσα βρήκε η αστυνομία στο παράνομο τηλεφωνικό κέντρο
Συγκλονίζει η απολογία του 17χρονου πατροκτόνου στη Λέρο- «Με τρυπούσε με κατσαβίδι και μου έκοψε το δάχτυλο με κλαρκ»
Περιέγραψε από την δική του πλευρά την ημέρα του περιστατικού που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 50χρονος πατέρας - «Δεν ήθελα να του κάνω κακό...» είπε με δάκρυα στα μάτια
O 18χρονος πατροκτόνος