Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πατέρας πήγαινε για ερωτικό μασάζ με την 8χρονη κόρη του – Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή

«Δεν πήγαινα σε ερωτικό μασάζ ούτε μόνος μου ούτε με την κόρη μου», τόνισε ο 54χρονος, αποδίδοντας την καταγγελία σε σκευωρία που «έστησε» ο θείος της 8χρονης

Σε φυλάκιση 18 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ένας 54χρονος, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελία ότι επισκεπτόταν μαζί με την 8χρονη κόρη του χώρους παροχής υπηρεσιών ερωτικού μασάζ.

Την καταγγελία είχε κάνει ο θείος της ανήλικης, ο οποίος επιπλέον υποστήριξε ότι ο 54χρονος από την Θεσσαλονίκη, είχε συγχρονίσει το κινητό του τηλέφωνο με αυτό της κόρης του, με αποτέλεσμα να αποθηκεύονται στη συσκευή της και να είναι ορατά σε αυτήν, μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο ακατάλληλου περιεχομένου.

Ο καταγγέλλων – αδελφός της νεκρής μητέρας της ανήλικης – επανέλαβε τα παραπάνω κατά την εξέτασή του στο δικαστήριο.

Κατά τη διάρκεια της αποδεικτικής διαδικασίας διαβάστηκε και η κατάθεση που έδωσε η 8χρονη στην αστυνομία, παρουσία ειδικού ψυχολόγου, και στην οποία στηριζόταν το κατηγορητήριο.

Απολογούμενος ο 54χρονος, που δήλωσε ότι είναι γιατρός, αρνήθηκε τις εις βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες, τονίζοντας ότι η καταγγελία είναι αναληθής.

«Δεν πήγαινα σε ερωτικό μασάζ ούτε μόνος μου ούτε με την κόρη μου», είπε, αποδίδοντας την καταγγελία σε σκευωρία που «έστησε» ο θείος. Αμφισβήτησε δε, τη διαδικασία εξέτασης της κόρης του, λέγοντας ότι ήταν προϊόν υποβολής και χειραγώγησης.

Δεν έπεισε όμως με τους ισχυρισμούς του το δικαστήριο που τον έκρινε ένοχο για κατάχρηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύσκολη νύχτα στα Βορίζια και φόβοι για αντίποινα στη βεντέτα με τους δύο νεκρούς – Πληροφορίες ότι ο νεκρός πυροβόλησε πρώτος
Την Κυριακή η κηδεία του 39χρονου - Τα 15 λεπτά «εμφύλιου πολέμου» που έσπειραν τον τρόμο και οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που κάνουν έρευνες
αστυνομικοί στα Βορίζια 12
Καλαμάτα: «Πήγε να του βάλει φάρμακο στα αυτιά και τότε τον άρπαξε» λέει ο γιος του 76χρονου για την επίθεση του ροτβάιλερ
Ο 76χρονος φαίνεται να στάθηκε υπερβολικά τυχερός, καθώς δεν έχει κάτι σοβαρό σε κάποιο ζωτικό όργανο, πέρα από τα πολλά τραύματα στα χέρια κυρίως, αλλά και στα πόδια
Καλαμάτα, η στιγμή της σοκαριστικής επίθεσης ροτβάιλερ στον 76χρονο
6