Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πυρομανής είχε κάψει 15 αυτοκίνητα και δυο σκύλους

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Ένας 31χρονος πυρομανής συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη αφού είχε κάψει πολλά ΙΧ, είχε κάψει ζωντανά δυο σκυλιά και από μια φωτιά που έβαλε είχε οδηγήσει στην εκκένωση πολυκατοικίας. 

Ο άνδρας συνελήφθη στην δυτική Θεσσαλονίκη. «Όπλο» του ήταν ένας αναπτήρας – φλόγιστρο. Πιο αναλυτικά κατηγορείται ότι πυρπόλησε από τον περασμένο Απρίλιο μέχρι πριν από λίγες μέρες συνολικά 15 οχήματα στη Νέα Ευκαρπία, προκαλώντας υλικές ζημιές σ’ αυτά, ενώ από την πυρομανία του δεν ξέφυγαν δύο σκυλιά, τα οποία έκαψε ζωντανά στην ίδια περιοχή.

Σε μία περίπτωση εμπρησμού, μάλιστα, η Πυροσβεστική αναγκάστηκε να εκκενώσει διαμερίσματα πολυκατοικίας, λόγω της μεγάλης έντασης της φωτιάς που είχε προκαλέσει σε πυλωτή.

Για την ταυτοποίησή του, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης συνέστησε ειδική ομάδα αναζητήσεων και ερευνών, το έργο της οποίας κορυφώθηκε με τη σύλληψή του, το πρωί της Τρίτης. Κατά πληροφορίες ο κατηγορούμενος άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμούς, φθορές, παράβαση του νόμου περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς, όπως επίσης για οπλοκατοχή, επειδή κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε ένα αναδιπλούμενο μεταλλικό μαχαίρι, για το οποίο και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Εκρηκτικό κοκτέιλ» ζέστης και αφρικανικής σκόνης - Πάνω από 30 βαθμούς η θερμοκρασία από την Κυριακή
Η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει καθώς θερμές αέριες μάζες θα κινηθούν προς την Ελλάδα κυρίως στις αρχές της εβδομάδας με τις συνθήκες να ευνοούν την μεταφορά αφρικανικής σκόνης
Ζέστη και αφρικανική σκόνη
Τα πρώτα λόγια του 54χρονου στους αστυνομικούς μετά τη δολοφονία του 21χρονου στο Ηράκλειο - «Έκανα αυτό που έπρεπε»
Ο 54χρονος είχε πάρει από την τρίτη ημέρα του θανάτου του παιδιού του την απόφαση να «σβήσει από τον χάρτη» τον νεαρό. «Τυχαία συναντηθηκα με τον συζυγο μου στο σημείο» είπε η γυναίκα του στην αστυνομία
Δολοφονία στην Αμμουδάρα 26
«Εδώ και τρία χρόνια προσπαθούσε να σκοτώσει τον Νικήτα» λέει η αδερφή του θύματος της δολοφονίας στο Ηράκλειο
«Είχαμε πάει επανειλημμένες φορές στην αστυνομία, αλλά μας κορόιδευαν. Ο δράστης είχε προσπαθήσει πολλές φορές να τον σκοτώσει» λέει στο newsit.gr η αδερφή του 21χρονου
Δολοφονία του 21χρονου στο Ηράκλειο 7