Ελλάδα

Θηβών: Φορτηγό καρφώθηκε σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο ύψος του Αιγάλεω – Στο νοσοκομείο 3 τραυματίες

Στο Αττικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οι 3 τραυματίες

Αναστάτωση επικράτησε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (27.02.2026) στη Θηβών μετά από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε, όταν φορτηγό καρφώθηκε σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Το τροχαίο έγινε επί της Θηβών, στο ύψος του Αιγάλεω, όταν κάτω από αδιευκρίνιστο -μέχρι στιγμής- λόγο, ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε στα αυτοκίνητα και στα μηχανάκια που ήταν παρκαρισμένα στην άκρη του δρόμου.

Φαίνεται πως προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε 3 αυτοκίνητα και 4 μηχανάκια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως 3 άτομα έχουν τραυματιστεί και ήδη έχουν μεταφερθεί στο Αττικό Νοσοκομείο, δίχως να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Με κλείδωνε στο σπίτι» αποκάλυψε κόρη του 89χρονου που άνοιξε πυρ σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο - «Έβλεπε δαίμονες, δεν ήθελε να πάει σε γιατρό»
«Αυτοί λοιπόν που έλεγαν ότι τον προσέχουν γιατί δεν έκαναν κάτι τόσα χρόνια να μη φτάσει σε αυτό το σημείο που έφτασε η κατάσταση;»
Ο 89χρονος που πυροβόλησε σε ΕΦΚΑ και Εφετείο
Η εκτέλεση των 200 στην Καισαριανή την Πρωτομαγιά του 1944 και οι φωτογραφίες που αποτύπωσαν την τραγωδία
Το σημαντικό ιστορικό υλικό από την εκτέλεση των 200 στην Καισαριανή ήρθε στο φως από έναν Βέλγο συλλέκτη ο οποίος έβγαλε κάποιες φωτογραφίες σε ιστότοπο πωλήσεων και δημοπρασιών
καισαριανή
Χειμωνιάτικη Πρωτομαγιά με βροχές, κρύο και θυελλώδεις ανέμους – Βουτιά της θερμοκρασίας
Πέρα από τις χαμηλές θερμοκρασίες θα υπάρχουν ιδιαίτερα ενισχυμένοι άνεμοι που θα φτάνουν τα 7 έως 8 μποφόρ, ενώ στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, κυρίως σε υψηλά υψόμετρα, αναμένονται και λίγες χιονοπτώσεις
Βροχή στην Αθήνα