Ελλάδα

Θρίλερ με δολοφονία μέσα στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων

Άγνωστοι εκτέλεσαν πυροβολώντας στο κεφάλι υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων. Η φονική ενέδρα είχε στηθεί μέσα στο πάρκινγκ του Κέντρου Υγείας.

Μπροστά σε μια δολοφονία μυστήριο είναι οι αρχές. Όλα έγιναν σήμερα στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ένας υπάλληλος της γραμματείας έφτασε περίπου στις 8 το πρωί στο Κέντρο Υγείας για να πιάσει δουλειά.

Μπήκε με το αυτοκίνητό του στο υπόγειο πάρκινγκ και με το που προσπάθησε να βγει από αυτό, άγνωστος ή άγνωστοι που του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου τον πυροβόλησαν τουλάχιστον 2 φορές στο κεφάλι και εξαφανίστηκαν. Τον άτυχο άνδρα βρήκαν συνάδελφοί του. Στο σημείο βρέθηκαν τουλάχιστον 3 κάλυκες.

Το θύμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι 60 ετών και έμενε στο Κορωπί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης 1
Βίντεο ντοκουμέντο πριν από την επίθεση των κουκουλοφόρων στη Νομική Σχολή Αθηνών – Η ύποπτη μοτοσικλέτα και οι κινήσεις των δραστών
«Με χτύπησαν με τον πυροσβεστήρα στο πρόσωπο», λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε - Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι κουκουλοφόροι να ήταν και αυτοί φοιτητές της νομικής
Μοτοσικλέτα στον δρόμο 4