Ελλάδα

Θρήνος στην Κιβωτό του Κόσμου – Ο πατέρας Αντώνιος αποχαιρετά τον άνθρωπό του

Απέραντη οδύνη για τους ανθρώπους της Κιβωτού του Κόσμου του πατέρα Αντώνιου αφού έφυγε από την ζωή η διευθύντρια της Κιβωτού Μαρίνα Κατσίμπαλη.

Ο ίδιος ο πάτερ Αντώνιος με μια ανάρτησή του στο facebook αποχαιρετά την πιο στενή του συνεργάτη, την Μαρίνα Κατσίμπαλη με σπαραγμό.

Γράφει: «Με συναισθήματα οδύνης και σπαραγμού ψυχής βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι η καλή και πιστή συνεργάτης μου και διευθύντρια της Κιβωτού του Κόσμου εδώ και 20 χρόνια, η αγαπημένη μας Μαρίνα Κατσίμπαλη εκοιμήθη χθες 20-11-2019.
Δεν μπορούμε να σκεφτούμε ότι δεν θα σε έχουμε πια κοντά μας. Υπηρέτησες πιστά και ακούραστα την ΚΙΒΩΤΟ ΜΑΣ, εργάστηκες με συνέπεια, ευθύνη και προθυμία για τα παιδιά μας.
Η πρόωρη απώλεια σου αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε όλους μας.
Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό, έφυγες πάνω στο καθήκον με τα χέρια σου γεμάτα από χιλιάδες πράξεις αγάπης και αλληλεγγύης που κάναμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια για το καλό της κοινωνίας.

Καλό παράδεισο Μαρίνα μου.
π. Αντώνιος Παπανικολάου.

Η τελετή θα γίνει την Παρασκευή 22/11/2019 στις 12.00 στο παρεκκλήσι της Κιβωτού του Κόσμου στην οδό Σαρπηδόνος 29 – 31 στον Κολωνό».

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 45χρονη οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα και χρήματα από σπίτια που εργαζόταν
Η 45χρονη έψαχνε άτομα ΑΜΕΑ ή υπερήλικες που έψαχναν οικιακή βοηθό και στην συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους με ψεύτικα στοιχεία και με τηλεφωνικές συνδέσεις καταχωρημένες σε στοιχεία ανύπαρκτων αλλοδαπών
Κλοπές
Οι αγρότες ετοιμάζονται για «ρεβεγιόν» στα μπλόκα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις, σκληραίνει η στάση τους μετά τις γιορτές
Παρόλο που οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν χρόνο στα μπλόκα, θα διευκολύνουν την διέλευση των οχημάτων στα εθνικά δίκτυα για 3 μέρες, όμως αναμένεται να σκληρύνουν τη στάση τους μετά τις γιορτές
Στο κέντρο της Λάρισας τα τρακτέρ απο το μπλόκο της Νίκαιας
147
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη