Ελλάδα

Θύμα επίθεσης δημοτικός υπάλληλος στη Θεσσαλονίκη – Τον χτύπησε 34χρονος επειδή έκοψε δέντρο

Ο 34χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη

Ένα μικρό δέντρο ήταν η αφορμή ξυλοδαρμού ενός δημοτικού υπαλλήλου στη Θεσσαλονίκη. Ο 61χρονος εργαζόμενος δέχθηκε άγρια χτυπήματα όταν 34χρονος συνειδητοποίησε πως είχε κοπεί το δεντράκι που είχε φυτέψει.

Ο άγριος ξυλοδαρμός έγινε το πρωί της Δευτέρας (08.09.2025) στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Όπως κατήγγειλε ο δημοτικός υπάλληλος, την ώρα που έκοβε δέντρα, ο 34χρονος ξεκίνησε να του φωνάζει μέχρι που εν τέλει δέχθηκε μπουνιά. Ο 34χρονος προκάλεσε φθορές και στο χορτοκοπτικό μηχάνημα.
 
Ο 34χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, βία κατά υπαλλήλων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
34χρονος σε αμόκ στη Θεσσαλονίκη χαράκωσε με γυαλί τα μέλη της οικογένειάς του γιατί διαφώνησε με την ευχή παπά
«Δεν ειναι συγγενείς μου. Ζωντανοί νεκροί δεν θα είχε καμία διαφορά», είπε στην απολογία του ο δράστης - Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών χωρίς αναστολή
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ