Ελλάδα

Το The Ellinikon Experience Park υποδέχεται το Πάσχα με πολλές εκπλήξεις και δραστηριότητες για τα παιδιά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι διακοπές του Πάσχα πλησιάζουν και  ο καλύτερος τρόπος να τις υποδεχθούμε είναι μία επίσκεψη στο ExperiencePark του Ελληνικού, γεμάτη εκπλήξεις και δραστηριότητες που θα μείνουν αξέχαστες στα παιδιά.

Από το Σάββατο 16 Απριλίου το βιωματικό αυτό πάρκο που είναι η αρχή ενός νέου τρόπου ζωής στην πόλη μας, περιμένει τους μικρούς φίλους του για να περάσουν συναρπαστικές στιγμές συμμετέχοντας σε δημιουργικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια και στο πολυαγαπημένο κυνήγι Πασχαλινών Αυγών.

TheEllinikonExperiencePark  Egghunting

Στον κήπο με τα ελαιόδεντρα, μέσα σε ένα τοπίο όπου η μεσογειακή φύση και το στοιχείο του νερού κυριαρχούν, οι επίδοξοι κυνηγοί θα ψάχνουν τα κρυμμένα Πασχαλινά αυγά με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού.  Όμως η διασκέδαση δεν σταματάει εκεί, καθώς μόλις τα εντοπίσουν θα πρέπει να αναζητήσουν το σεντούκι του θησαυρού που τους επιφυλάσσει μοναδικές εκπλήξεις!

Παράλληλα μία σειρά από εκπαιδευτικά και διαδραστικά καλλιτεχνικά εργαστήρια περιμένει τα παιδιά για να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους και  να πειραματιστούν με πολλά υλικά, εξερευνώντας τα ταλέντα τους. Μεταξύ άλλων θα διακοσμήσουν τη δική τους λαμπάδα, θα φτιάξουν πασχαλινές κάρτες για να μοιράσουν στους αγαπημένους τους αλλά και πολύχρωμες πασχαλινές κατασκευές με φυσικά υλικά. Τα παιδιά θα γυρίσουν σπίτι με τις δημιουργίες τους γεμάτα υπέροχες αναμνήσεις.

TheEllinikonExperiencePark  Activegames

Οι πασχαλινές δραστηριότητες έρχονται να προστεθούν στο ήδη πλούσιο πρόγραμμα των ανοιξιάτικων δράσεων του Πάρκου που θα συνεχιστούν για μία ακόμη εβδομάδα μέχρι την 1η Μαΐου με θεματολογία εμπνευσμένη από τη φύση και τα λουλούδια.

Ώρες δραστηριοτήτων: 17:30 -19:30

Η συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες είναι δωρεάν, ενώ δεν απαιτείται προεγγραφή.

Το Experience Park λειτουργεί καθημερινά, από τις 17:00 μέχρι τις 23:00. Η είσοδος στο Πάρκο είναι δωρεάν και η πρόσβαση γίνεται από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση Μετρό Ελληνικού. Για την διευκόλυνση των επισκεπτών έχει δημιουργηθεί χώρος ελεύθερης στάθμευσης στο Πάρκο.

Για την ασφάλεια των επισκεπτών τηρούνται οι σχετικές διαδικασίες και συστάσεις που θεσπίζονται από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε:

Website: experiencepark.theellinikon.com.gr

Instagram: https://www.instagram.com/the_ellinikon_official/

Facebook: https://www.facebook.com/TheEllinikon

Youtube: https://www.youtube.com/TheEllinikon

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Αφροδίτη Νέστορα επισκέφτηκε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη: «Είμαι περήφανη για τους αστυνομικούς που έχουμε»
Τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσα σε 11 ημέρες συνέλαβαν τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης που στοίχισε τη ζωή της μητέρας της
Αφροδίτη Νέστορα και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Μαρτυρία σοκ από καρκινοπαθή για την κλινική με τις παράνομες χημειοθεραπείες στη Θεσσαλονίκη - «Μου ζητούσε 12.000 ευρώ»
«Να πληρώνω την κλινική, το δωμάτιο και τον ίδιο - Μου ζήτησαν να εξουσιοδοτήσω άγνωστο για να πάρει στο όνομά μου δωρεάν φάρμακα» είπε η Αθανασία Ιωαννίδου στο newsit.gr
Η κλινική που σφραγίστηκε στη Θεσσαλονίκη
«Δεν της βρέθηκε κανένα παθολογικό εύρημα και δεν νοσηλεύτηκε» λέει ο Γιαννάκος για την νηπιαγωγό στα Άνω Λιόσια που φέρεται να δέχτηκε επίθεση από γονείς
«Φώναζε στα παιδιά χωρίς λόγο, όλες τις εβδομάδες - Δεν είναι πρώτη φορά αυτό, είναι η δεύτερη», λέει μαθητής που είδε τη διευθύντρια να φωνάζει στα παιδιά
Η διευθύντρια στα Άνω Λιόσια
«Πράσινο φως» για την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τα κινητά του Μαζωνάκη, των 2 γιατρών και τριών υπαλλήλων του ιατρείου
Η άρση αφορά το μεγαλύτερο επιτρεπόμενο χρονικό διάστημα, δηλαδή από 11 Ιουλίου 2026, έως την επόμενη του θανάτου του δημοφιλούς τραγουδιστή, δηλαδή τις 10 Σεπτεμβρίου
Γιώργος Μαζωνάκης