Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Το Vitorange θα σας δώσει τη βιταμίνη C που χρειάζεστε

Το Vitorange θα σας δώσει τη βιταμίνη C που χρειάζεστε

Γερό ανοσοποιητικό σημαίνει υγεία. Και φυσικά καλύτερη ζωή. Και το καλό ανοσοποιητικό χρειάζεται, μεταξύ άλλων, και βιταμίνη C.

Η βιταμίνη C είναι, κατά γενική ομολογία, ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την υγεία, είναι απαραίτητη για το καλύτερο ανοσοποιητικό και την καλύτερη ψυχική διάθεση, την οποία, κακά τα ψέματα, έχουμε όλοι ανάγκη για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στον δύσκολο και απαιτητικό σύγχρονο τρόπο ζωής.

Δεν είναι λίγες οι μελέτες που έχουν τονίσει την αναγκαιότητα της βιταμίνης C, η οποία τονώνει το ανοσοποιητικό, βοηθά τα κύτταρά του να λειτουργούν πιο αποδοτικά, ενδυναμώνει το δέρμα και βοηθά στην επούλωση των πληγών. Βοηθά, επίσης, τον οργανισμό στη κολλαγόνου, πρωτεΐνη που είναι απαραίτητη και για την καλή λειτουργία οστών, χόνδρων, ούλων, δοντιών, ενώ αυξάνει και την απορρόφηση σιδήρου.

Η βιταμίνη C είναι εκείνη που βοηθάει πραγματικά στην παραγωγή των λευκών αιμοσφαιρίων, που βοηθούν στην μεταφορά του οξυγόνου, βοηθάει στα αντισώματα και με τις με τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες που διαθέτει, απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες που σχηματίζονται με τη δράση της UV-ακτινοβολίας και οι οποίες προξενούν οξειδωτικό stress.

Δρα στον ανθρώπινο οργανισμό ως αντιοξειδωτική ουσία και προστατεύει τα κύτταρα από τις βλάβες που τους προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες οξυγόνου (σ.σ. είναι δραστικά μόρια που σχηματίζονται όταν το σώμα μετατρέπει σε ενέργεια την τροφή που τρώμε). Οι άνθρωποι εκτίθενται επίσης στις ελεύθερες ρίζες στο περιβάλλον, που προέρχονται από τον καπνό των τσιγάρων, την ατμοσφαιρική ρύπανση και την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου.

Η βιταμίνη C μας προστατεύει από το οξειδωτικό στρες που προκαλούν όλοι αυτοί οι παράγοντες.

Κάθε άνθρωπος, ανάλογα με την ηλικία του, χρειάζεται άλλη ποσότητα βιταμίνης C καθημερινά. Όσο μεγαλύτερος, τόσο μεγαλύτερη και η ποσότητα. Κι αν είναι καπνιστής, ή έστω παθητικός καπνιστής, τότε η ποσότητα που χρειάζεται καθημερινά ο οργανισμός του είναι ακόμη περισσότερη.

Σημειώνεται ότι βιταμίνη C βοηθά όσους έχουν λοιμώξεις του αναπνευστικού, όπως οι ιώσεις, να αναρρώσουν πιο γρήγορα.

Η βιταμίνη C, επίσης, θωρακίζει και το νευρικό σύστημα, βοηθά στην καλή ψυχική κατάσταση και μειώνει το αίσθημα της κούρασης και της κόπωσης. Μελέτες την έχουν συνδέσει άλλωστε με την καλύτερη μνήμη και με την παραγωγή ενέργειας.

Δυστυχώς, όμως, ο οργανισμός μας δεν παράγει τη βιταμίνη C. Οπότε, τι μένει; Πρέπει να τη… βρούμε αλλού. Όπως σε φρούτα και λαχανικά όπως πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ, λεμόνια, ακτινίδια, πιπεριές, μπρόκολο, κουνουπίδι, φράουλες.

Τι συμβαίνει όμως όταν δεν μπορούμε, μέσα από τη διατροφή, να πάρουμε τη βιταμίνη C που χρειάζεται ο οργανισμός μας; Χρειαζόμαστε ένα συμπλήρωμα διατροφής.

Όπως το Vitorange της UNI-PHARMA, τα αναβράζοντα δισκία με την υπέροχη γεύση πορτοκάλι, που έρχονται να δώσουν τη… λύση και να συμπληρώσουν τις ανάγκες του οργανισμού σε βιταμίνη C. 

Κάθε αναβράζον δισκίο περιέχει 1gr βιταμίνη C και κάθε συσκευασία περιέχει 12 αναβράζοντα δισκία.

Η δοσολογία που προτείνεται είναι ένα δισκίο την ημέρα, ανάλογα πάντα και με τη συμβουλή του γιατρού.

  • Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης
  • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας
  • Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
  • Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά
  • Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ : 55825/24-08-2015 (ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ)

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις