Ελλάδα

Το εύρημα του ιατροδικαστή στην κόρη του αστυνομικού της Βουλής που επιβεβαιώνει τη σεξουαλική κακοποίηση

Οι δύο μεγαλύτερες κόρες της οικογένειας του αστυνομικού της Βουλής πίεσαν τη μητέρα τους να αντιδράσει, λέγοντας πως αν δεν το έκανε θα αυτοκτονούσαν

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά τη δράση του αστυνομικού που υπηρετούσε στη Βουλή, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τη σύζυγό του αλλά και τα παιδιά του.

Ο αστυνομικός της Βουλής, που πλέον βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης, ισχυρίζεται πως όλα είναι ψέματα και πίσω από τις αδιανόητες καταγγελίες κρύβεται η γυναίκα του που – όπως λέει – «τον παγίδευσε», καθώς η 35χρονη αστυνομικός πάσχει από διπολική διαταράχη…

Ωστόσο, τα ευρήματα του ιατροδικαστή διαψεύδουν τα όσα υποστηρίζει ο ίδιος. Σύμφωνα με την κυριακάτικη εφημερίδα RealNews, στο ένα από τα κορίτσια του ζευγαριού βρέθηκε σημαντικό εύρημα που αποτελεί «απτό δείγμα σεξουαλικής κακοποίησης». 

Στην απολογία του ο αστυνομικός υποστηρίζει ότι το παιδί αυτοτραυματίστηκε… Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, το γεγονός ότι δεν έχουν βρεθεί ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης στα άλλα παιδιά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έπεσαν θύματα της αρρωστημένης διάθεσης του πατέρα τους.

Σχετικά με τις ουλές στο σώμα της συζύγου του, ο 46χρονος ισχυρίστηκε ότι είναι παλιές και δεν γνωρίζει πως έγιναν, ενώ διατείνεται πως ουδέποτε άσκησε βία εις βάρος της. 

Ωστόσο, η 35χρονη έχει περιγράψει στην κατάθεσή της με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες φρικιαστικές κακοποιήσεις της ίδιας και των παιδιών της. Όπως λέει, η κακοποίηση ξεκίνησε το 2016 με τον αστυνομικό να ασκεί βία, αναγκάζοντάς την να ασελγεί και αυτή εις βάρος των παιδιών της. 

Το μεγαλύτερο κορίτσι της οικογένειας φαίνεται να κατέθεσε πως την κακοποιούσε από 6, 7 ετών την ώρα που βρίσκονταν και οι υπόλοιποι στο σπίτι. 

Ο 14χρονος γιος της οικογένειας κρατά διαφορετική στάση, λέγοντας πως ποτέ του δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό σχετικά με σεξουαλικές κακοποιήσεις. Σημειώνεται πως το ίδιο παιδί είχε πέσει από το μπαλκόνι πριν από λίγα χρόνια, με τη μητέρα του να κάνει λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας. Το παιδί μέχρι σήμερα δικαιολογεί και καλύπτει απόλυτα τον πατέρα του. 

Στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει και η ίδια η μητέρα, η οποία έχει παραδεχτεί ότι ασελγούσε στα παιδιά της ύστερα από απειλές. Μάλιστα, τα δυο μεγαλύτερα κορίτσια 13 και 12 ετών φαίνεται πως ήταν αυτά που την ανάγκασαν – στην ουσία να μιλήσει – λέγοντας πως αν δεν το έκανε θα αυτοκτονούσαν ή θα πήγαιναν μόνα τους στην αστυνομία. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα προκλητικά και αινιγματικά μηνύματα του 17χρονου που σκότωσε την Μάγια στην Πολωνία: «Δεν θα μάθετε τίποτα από εμένα»
O 17χρονος που συνελήφθη στην Κατερίνη, απείλησε τους δημοσιογράφους με μηνύσεις και στη συνέχεια προσπάθησε να τους υποδείξει για δράστη, ένα άλλο άτομο
16χρονη θύμα δολοφονίας
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης 1
Βίντεο ντοκουμέντο πριν από την επίθεση των κουκουλοφόρων στη Νομική Σχολή Αθηνών – Η ύποπτη μοτοσικλέτα και οι κινήσεις των δραστών
«Με χτύπησαν με τον πυροσβεστήρα στο πρόσωπο», λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε - Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι κουκουλοφόροι να ήταν και αυτοί φοιτητές της νομικής
Μοτοσικλέτα στον δρόμο 4