Ελλάδα

Το Saskeptism Festival στο ρυθμό του Bacardi – Μια νύχτα «10 με Τόνο»

Ανάμεσα στο κοινό, βρέθηκαν πολλά Gen Z icons, όπως ο Χρήστος Καρακατσάνης, η Νικολίνα Νικολούζου και η Μαλβίνα Παυλοπούλου

Η Αθήνα έζησε την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου μια νύχτα που τα είχε όλα – φώτα, beat, ενέργεια, Bacardi & Cola και μια ατμόσφαιρα που δεν ήθελες να τελειώσει.

Το Saskeptism Festival μετατράπηκε στο πιο πολυσυζητημένο μουσικό event της χρονιάς, με τον Saske να αποδεικνύει γιατί έχει καθιερωθεί ένας από τους πιο δυναμικούς καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής σκηνής. Μέσα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, χιλιάδες fans τραγουδούσαν δυνατά και χόρευαν στο ρυθμό. Ήταν, όπως λέει και o στίχος, μια εμπειρία «10 με Τόνο».

Η ενέργεια κορυφώθηκε με τις συμμετοχές κορυφαίων καλλιτεχνών όπως της Ελένης Φουρέιρα, της Μαρίνας Σάττι, της Τάμτα, του Mente Fuerte, του Sidarta, και του διάσημου Βρετανού ράπερ Giggs, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία που έμοιαζε περισσότερο με φεστιβάλ διεθνούς κλίμακας παρά με συναυλία. Ανάμεσα στα beats και τα φώτα, ήταν το ρούμι Bacardi που έδωσε τον παλμό και έκανε τη διαφορά.

photo photo photo  malvina pavlopoulou

Τα μπαρ Bacardi με το χαρακτηριστικό Caribbean spirit, έγιναν το σημείο συνάντησης κάθε παρέας: γέλια, selfies στο photobooth, μουσική, και φυσικά… Bacardi & Cola στα ποτήρια – το mix που δεν λείπει ποτέ από μια αξέχαστη νύχτα. Η δροσιά, ο ρυθμός και η αυθεντικότητα του Bacardi Rum έγιναν ένα με τη μουσική – κάθε γουλιά ήταν «fotia»!

Το Bacardi δεν είναι απλώς ένα ρούμι, είναι συνώνυμο του high energy και της ελευθερίας του να κάνεις ότι σε παρακινεί -Do What Moves You. Όποιος ήταν εκεί, το ένιωσε: αυτή η νύχτα είχε κάτι το διαφορετικό.

photo photo photo photo  christina kanellopoulou

Ανάμεσα στο κοινό, βρέθηκαν πολλά Gen Z icons, όπως ο Χρήστος Καρακατσάνης, η Νικολίνα Νικολούζου και η Μαλβίνα Παυλοπούλου, που μοιράστηκαν στα social media στιγμές από τη συναυλία με το αγαπημένο τους Bacardi & Cola, κάνοντας τη βραδιά ακόμη πιο viral.

photo  emmanuel elozieuwa photo  nikolina nikolouzou chris karakatsanis

Το Saskeptism Festival απέδειξε πως η διασκέδαση χτίζεται πάνω σε αυθεντικότητα, ρυθμό και κοινή εμπειρία. Και το ρούμι Bacardi ήταν εκεί – δίνοντας το δικό του beat, τη δική του ξεχωριστή γεύση και το δικό του στυλ σε μια νύχτα που θα μείνει αξέχαστη!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τρία γκρουπ στα social media με 200.000 μέλη «κάρφωναν» τα μπλόκα της Τροχαίας – 2 συλλήψεις
Στα τρία γκρουπ, στα οποία συμμετείχαν περισσότερα από 201.000 μέλη, μέσω δημοσιεύσεων, ενημέρωναν για τη διενέργεια ελέγχων υπηρεσιών της τροχαίας και άλλες επιχειρήσεις της αστυνομίας
Τροχαία κόβει κλήση 4
«Δεν είχα λόγο να τους σκοτώσω, πήγα μόνο για τα λεφτά» είπε ο δράστης της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα
Οι δύο 22χρονοι δράστες κατηγορούν ο ένας τον άλλον για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα και δίνουν δύο διαφορετικές εκδοχές για το τι συνέβη την Κυριακή 5 Οκτωβρίου
Οι δύο κατηγορούμενοι της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα 3
Συνελήφθη ο 27χρονος Αλβανός που είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Κασσάνδρας
Ο δραπέτης συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας στο Σχηματάρι. Είχε μαζί του ένα πιστόλι ρέπλικα και όπως αποδείχθηκε, το αυτοκίνητο που οδηγούσε το είχε νοικιάσει σε όνομα άλλου ατόμου
Ο 27χρονος που δραπέτευσε από τις φυλακές Κασσάνδρας
Αρχίζει σήμερα στη Λάρισα η δίκη για την εξαφάνιση των βίντεο της τραγωδίας των Τεμπών
Οι κατηγορίες αφορούν υπεξαγωγή εγγράφων και απείθεια, καθώς και ηθική αυτουργία με επίκεντρο τα χαμένα βίντεο που φέρονται να καταγράφουν διελεύσεις αμαξοστοιχιών πριν το δυστύχημα
Τέμπη 2