Ελλάδα

Το συγκλονιστικό θαύμα του Αγίου Νικολάου που έγινε βραβευμένη ταινία!

Ένα συνταρακτικό θαύμα του Αγίου Νικολάου, το οποίο συγκλόνισε τη Σοβιετική Ένωση το 1956. Μάλιστα, η ταινία «Το Θαύμα», του Αlexander Proshkin η οποία βραβεύτηκε στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ της Μόσχας με το ειδικό βραβείο, βασίζεται σε αυτό το γεγονός.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην πόλη Κουιμπίσεβ ζούσε μία οικογένεια: η ευσεβής μητέρα και η κόρη της Ζωή. Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς του 1956 η Ζωή προσκάλεσε επτά φίλες της και άλλους τόσους νεαρούς σε δείπνο και χορό.

Τότε ήταν η νηστεία των Χριστουγέννων και η μητέρα παρακάλεσε την Ζωή να μην προγραμματίσει μια εσπερίδα με χορούς και φαγητό, αλλά η κόρη επέμενε στο δικό της. Εκείνο το βράδυ η μητέρα πήγε στην Εκκλησία να προσευχηθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο dogma.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα αποκαλυπτική κατάθεση εργαζόμενης της κλινικής στο Κολωνάκι - «Ο γιατρός μας είπε είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για τον θάνατο του Μαζωνάκη»
Η νοσηλεύτρια στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι όταν έφυγε με το ασθενοφόρο ο Γιώργος Μαζωνάκης, η 56χρονη γιατρός φώναξε όλες τις εργαζόμενες στο γραφείο της για να τους μιλήσει
Γιώργος Μαζωνάκης
Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν βρέθηκε μηχάνημα υδροθεραπείας στο ιατρείο μετά τον θάνατό του», λέει η πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου του ΙΣΑ
Νέα ερωτήματα εγείρονται αφού νοσηλεύτρια είχε αποκαλύψει ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε κάνει υδροθεραπεία στο ιατρείο την προηγούμενη μέρα από τον θάνατό του
Γιώργος Μαζωνάκης