Ελλάδα

Το υπουργείο “καρφώνει” στους εργολάβους όσους δεν πληρώνουν διόδια

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων το ξέκοψε στους εργολάβους, όμως τώρα μέσω τροπολογίας του Υπουργείο ανοίγει διάπλατα παράθυρο για να μπορούν

να “κυνηγήσουν” δικαστικά οι εταιρίες, όχι το Κράτος, όσους αρνούνται να πληρώσουν διόδια. Η Αρχή επιτρέπει τη χρήση των καμερών μόνο για λόγους ασφαλείας, όχι για την καταγραφή στοιχείων με σκοπό τη δίωξη όσων δεν πληρώνουν.
Παράλληλα και υπό την έννοια ότι το Κράτος έχει παραχωρήσει τους δρόμους δεν μπορεί να κινηθεί το ίδιο εναντίον όσων δεν πληρώνουν.
Έτσι… έψαξαν και βρήκαν τη λύση. Μέσω τροπολογίας που ετοιμάζεται για να ενταχθεί στο νέο νομοσχέδιο για τις μεταφορές θα προβλέπονται πρόστιμα και άλλες κυρώσεις για όσους σηκώνουν τη μπάρα και περνούν.
Το… χάπι θα “χρυσωθεί” μέσω μειώσεων στις τιμές των διοδίων στα τμήματα των δρόμων που είναι (και θα είναι για καιρό) υπό κατασκευή, όμως ακόμη κανείς δεν έχει απαντήσει για ποιο λόγο η Ελλάδα διατηρεί την παγκόσμια πρωτοτυπία οι πολίτες να πληρώνουν διόδια για μη ολοκληρωμένο έργο!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Καμπανάκι» για τις ευπαθείς ομάδες από τον καύσωνα - Νέες οδηγίες από την Πολιτική Προστασία
Η Πολιτική Προστασία εφιστά την προσοχή στα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα υγείας, όπως θερμική εξάντληση και θερμοπληξία
Υψηλές θερμοκρασίες στο κέντρο της Αθήνας