Ελλάδα

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός ο οδηγός που έπεσε σε γκρεμό 70 μέτρων

Στην επιχείρηση αναπτύχθηκαν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής καθώς και ένα τμήμα της Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων

Συναγερμός σήμανε σήμερα (28.12.2025) στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ στα Χανιά μετά από πληροφορίες για όχημα που έπεσε στο γκρεμό στην περιοχή της Πέτρας Σελί.

Ειδικότερα, ένας 65χρονος έχασε – για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο – τον έλεγχο του οχήματός του και βγήκε εκτός δρόμου με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό περίπου 70 μέτρων σε περιοχή λίγο έξω από το χωριό Σέμπρωνα στα Χανιά.

Όπως αναφέρει το kriti360, ο οδηγός με καταγωγή από το Σέλινο έχασε τελικά την ζωή του από την πτώση στο γκρεμό, που σημειώθηκε χθες Σάββατο (27.12.2025), όπως διαπιστώθηκε από το γεγονός ότι δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του το προηγούμενο βράδυ.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο δυστύχημα στην περιοχή της Πέτρας ΣελίΔυνάμεις της Πυροσβεστικής στο δυστύχημα στην περιοχή της Πέτρας Σελί

Κάποιος διερχόμενος οδηγός είδε το αυτοκίνητο στο βάθος του γκρεμού το μεσημέρι της Κυριακής (28.12.2025) και ειδοποίησε τις αρχές.

 

Οι πυροσβέστες ανέσυραν τη σορό και την παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στην επιχείρηση διάσωσης και ανάσυρσης αναπτύχθηκαν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 15 άνδρες καθώς και ένα τμήμα της Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων (ΕΜΟΔΕ).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταδίκη 35χρονου stalker μίας 26χρονης στη Θεσσαλονίκη - Είχε φτάσει στο σημείο να μετακομίσει από άλλη πόλη
Παρά τις επανειλημμένες απορρίψεις και τα «μπλοκαρίσματα» σε όλες τις διαδικτυακές εφαρμογές, ζητούσε επίμονα ανταπόκριση εκφράζοντας επιθυμία για σχέση -ακόμη και για γάμο
iStock
Το απειλητικό σημείωμα και το βίντεο ντοκουμέντο με τη σύλληψη του 89χρονου: «Είδα τον διάβολο, θα δείτε τι θα πάθετε»
Το σημείωμα που άφησε ο 89χρονος πριν ανοίξει πυρ σε Εφετείο και ΕΦΚΑ και τελικά συλληφθεί οπλισμένος στην Πάτρα - Ο ηλικιωμένος είχε λάβει άδεια οπλοφορίας το 2018
Ο 89χρονος που πυροβόλησε σε ΕΦΚΑ και Εφετείο
16