Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Τρελή κούρσα λεωφορείου στα Σπάτα – Καρφώθηκε σε κατάστημα

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Τον τρόμο σκόρπισε στα Σπάτα λεωφορείο που ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε τοίχο καταστήματος. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρό. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από το λεωφορείο και η αποκλειστική μαρτυρία στο NewsIt.

Ένα λεωφορείο που μετέφερε εργαζομένους από σούπερ μάρκετ προς τα σπίτια τους έχασε τον έλεγχο πριν από λίγο και καρφώθηκε πάνω σε βιτρίνα καταστήματος στην περιοχή των Σπάτων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 15 άνθρωποι.  Συνολικά μετέφερε 30 επιβάτες. 

Το λεωφορείο μεταφέρεται μακριά από το σημείο του ατυχήματος

Πολλοί ήταν οι επιβάτες που βγήκαν αιμόφυρτοι

Τεράστιες καταστροφές στο κατάστημα που καρφώθηκε το λεωφορείο

Για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία ο οδηγός του λεωφορείου επί της οδού Αγίου Δημητρίου 161 στα Σπάτα δεν κατάφερε να ελέγξει το μεγάλο όχημα και καρφώθηκε στον πλαινό τοίχο έκθεσης με έπιπλα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι επιβάτες έκαναν λόγο για απροσεξία, λέγοντας πως ο οδηγός έσκυψε να πάρει την εφημερίδα του από τη δεξιά πλευρά της πόρτας και το αυτοκίνητο ξέφυγε. Ωστόσο, οι περισσότεροι αναφέρουν πως ο οδηγός πιθανότατα έχασε τις αισθήσεις του. 

Το NewsIt βρέθηκε αμέσως στο σημείο του ατυχήματος

Μέσα από το λεωφορείο βγήκαν τραυματισμένοι δεκαπέντε επιβάτες και ως εκ θαύματος δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς το κατάστημα επίπλων ήταν ανοιχτό και λειτουργούσε. Οι εργαζόμενοι μέσα στο κατάστημα επίπλων συγκλονίστηκαν από την εικόνα του λεωφορείου να “εισβάλει” μέσα στο κατάστημα, ενώ υπήρχαν και πελάτες εκείνη τη στιγμή.

Δείτε αποκλειστικά στο NewsIt τη συγκλονιστική μαρτυρία μίας πελάτισσας του καταστήματος εκείνη τη στιγμή:

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Αθηνών και η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή με τους περισσότερους να έχουν πάρει ήδη εξιτήριο. Για εξετάσεις θα παραμείνει ο οδηγός του λεωφορείου.

Ρεπορτάζ: Χρήστος Μαζάνης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε