Ελλάδα

Τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι στον Σταθμό Λαρίσης – Παραβίασε «κόκκινο» και συγκρούστηκε με μηχανή

Ο 20χρονος οδηγός του ηλεκτρικού πατινιού που παρέσυρε τον αναβάτη της μοτοσικλέτας, εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Nέο τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι σημειώθηκε, αυτή τη φορά στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης. Ο οδηγός του, αφού παραβίασε πολλούς Κανόνες Οδικής Κυκλοφορίας συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα. Το ατύχημα καταγράφηκε σε βίντεο.

Οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου κατέγραψε τη στιγμή που το ηλεκτρικό πατίνι κινείται ανάποδα και συγκρούεται με μοτοσικλέτα, το βράδυ της Δευτέρας (14.09.2026).

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha, ο οδηγός της μηχανής κινείται επί της οδού Μεταξά και τότε από το στενό της οδού Σάμου, βγαίνει το πατίνι, κινούμενο ανάποδα και συγκρούεται με τη μηχανή.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν και οι δύο αναβάτες, ευτυχώς ελαφρά.

Ωστόσο, ο 20χρονος αλλοδαπός οδηγός του ηλεκτρικού πατινιού που παρέσυρε τον αναβάτη της μοτοσικλέτας, εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λέσβος: Ανοίγει η πλατφόρμα για αποζημιώσεις 7,4 εκατομμυρίων ευρώ σε κτηνοτρόφους λόγω του αφθώδους πυρετού
Έχει ιχνηλατηθεί πάνω από το 80% των εκτροφών της Λέσβου, ενώ, σύμφωνα με τις υπηρεσίες, απομένουν περίπου 300 εκτροφές - Νομοθετήθηκε ειδική αποζημίωση για το γάλα που δεν μπόρεσε να διατεθεί
Κοπάδια πρόβατα