Ελλάδα

Βάσεις 2020 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΣΣΑΣ ΓΕΛ ΓΕΝIKH ΣΕΙΡΑ ΗΜ. (ΝΕΟ)

ΒΑΣΕΙΣ 2020 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΕΛ ΓΕΝIKH ΣΕΙΡΑ ΗΜ. (ΝΕΟ) – ΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΑΣΕΩΝ 2020 – ΜΟΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ: Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας οι Βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το 2020. Στο newsit.gr οι Βάσεις 2020 και τα μόρια για όλα τα τμήματα και τις σχολές.

ΒΑΣΕΙΣ 2020 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΕΛ ΓΕΝIKH ΣΕΙΡΑ ΗΜ. (ΝΕΟ) στο ΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΑΣΕΩΝ 2020 – ΜΟΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ: Οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2020 έμαθαν σήμερα τα μόρια εισαγωγής, καθώς ανακοινώθηκαν και επίσημα από το Υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των βάσεων 2020. Σήμερα, οι χιλιάδες υποψήφιοι θα γνωρίζουν αν κατάφεραν να εισαχθούν στη σχολή της αρεσκείας τους, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα ή θα ξαναδοκιμάσουν στις Πανελλήνιες τη νέα χρονιά.

Τα μόρια για εισαγωγή στη σχολή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΓΕΛ ΓΕΝIKH ΣΕΙΡΑ ΗΜ. (ΝΕΟ) στο ΣΣΑΣ (Κωδικός σχολής στο μηχανογραφικό 0867), είναι 18.350 μόρια (Επιστημονικό πεδίο 4). Ο πρώτος επιτυχών συγκέντρωσε 19.525 μόρια, ενώ η σχολή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣ/ΝΙΚΗ έχει 10 θέσεις.

Δείτε αναλυτικά όλες τις Βάσεις 2020.

Οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2020 μπορούν να δουν τα μόρια εισαγωγής, καθώς ανακοινώθηκαν επίσημα από το Yπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των βάσεων 2020, ενώ μπορούν να δουν και σε ποια σχολή πέρασαν μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου στο https://results.it.minedu.gov.gr/ πληκτρολογώντας:
α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους,
β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια ως το μεσημέρι της Παρασκευής 28/08/2020. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Επίσης την ίδια ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε. και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι φέτος ο αριθμός εισακτέων στις Σχολές, στα Τμήματα και στις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις Τμημάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 ανέρχεται στους 77.970, ενώ τα αποτελέσματα των βάσεων 2020 έχει πλέον ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο χάρτης της Ανώτατης εκπαίδευσης στη χώρα έχει πλέον αλλάξει, αφού δεν υπάρχουν ΤΕΙ.

Ο συνολικός αριθμός εισακτέων παραμένει ίδιος με τον τελικό περσινό αριθμό εισακτέων, ώστε να μην επηρεαστούν περαιτέρω οι υποψήφιοι εν μέσω υγειονομικής κρίσης του κορονοϊού. Επισημαίνεται ότι η μόνη διαφοροποίηση αφορά στην ανακατανομή των εισακτέων των Τμημάτων Νοσηλευτικής, των οποίων όμως ο συνολικός αριθμός των εισακτέων παραμένει ίδιος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δολοφονία Ελευθερίας Γιακουμάκη: Η σφαίρα που τρύπησε το ταμπλό του αυτοκινήτου – Ο 39χρονος την πυροβόλησε πισώπλατα
Από το πλάι και σχεδόν πισώπλατα φέρεται να πυροβόλησε την Ελευθερία Γιακουμάκη ο 39χρονος πρώην σύντροφός της, όπως φαίνεται σε φωτογραφία με την μοιραία σφαίρα που της στέρησε τη ζωή
Δολοφονία Ελευθερίας Γιακουμάκη: Η σφαίρα που τρύπησε το ταμπλό του αυτοκινήτου – Ο 39χρονος την πυροβόλησε πισώπλατα
Βίντεο ντοκουμέντο με τις κινήσεις του 39χρονου μετά τη δολοφονία της Ελευθερίας Γιακουμάκη - Τα παραπλανητικά μηνύματα στον αδερφό της
Ο 39χρονος ήταν ιδιαίτερα νευρικός μετά τη δολοφονία της 43χρονης - Προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τον αδερφό της προκειμένου να μην ψάξει στο σημείο όπου εγκατέλειψε τη σορό και το όχημα της ελευθερίας
Ηράκλειο