Ελλάδα

Βάσεις 2021 ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΝΟΥ- ΑΜΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ) – ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΛ ΓΕΝIKH ΣΕΙΡΑ ΗΜ.

ΒΑΣΕΙΣ 2021 ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΝΟΥ- ΑΜΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΓΕΛ ΓΕΝIKH ΣΕΙΡΑ ΗΜ. – ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΑΣΕΩΝ 2021 – ΜΟΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ: Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας οι Βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το 2021. Στο newsit.gr οι Βάσεις 2021 και τα μόρια για όλα τα τμήματα και τις σχολές.

ΒΑΣΕΙΣ 2021 ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΝΟΥ- ΑΜΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΓΕΛ ΓΕΝIKH ΣΕΙΡΑ ΗΜ. στο ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΑΣΕΩΝ 2021 – ΜΟΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ: Οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2021 έμαθαν σήμερα τα μόρια εισαγωγής, καθώς ανακοινώθηκαν και επίσημα από το Υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των Βάσεων 2021. Σήμερα, οι χιλιάδες υποψήφιοι θα γνωρίζουν αν κατάφεραν να εισαχθούν στη σχολή της αρεσκείας τους, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα ή θα ξαναδοκιμάσουν στις Πανελλήνιες τη νέα χρονιά.

Τα μόρια για εισαγωγή στη σχολή ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΝΟΥ- ΑΜΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ) – ΓΕΛ ΓΕΝIKH ΣΕΙΡΑ ΗΜ. στο ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ (Κωδικός σχολής στο μηχανογραφικό 0685), είναι 11.911 μόρια (Επιστημονικό πεδίο 2/3), με Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής 11.98. Ο πρώτος επιτυχών συγκέντρωσε 15.594 μόρια, ενώ η σχολή ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΝΟΥ- ΑΜΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ) έχει 30 θέσεις.

Οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2021 μπορούν να δουν τα μόρια εισαγωγής, καθώς ανακοινώθηκαν επίσημα από το Yπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα για τις Βάσεις 2021, ενώ μπορούν να δουν και σε ποια σχολή πέρασαν μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου στο https://results.it.minedu.gov.gr/ πληκτρολογώντας:
α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους,
β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνολικός αριθμός εισακτέων, σύμφωνα με το υπουργείο, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 ανέρχεται σε 77.415 ενώ οι υποψήφιοι ήταν περισσότεροι από 100.000.

Τέλος, αύξηση θέσεων σημειώνεται στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και σε Τμήματα «με αναμενόμενη αύξηση της απορρόφησης των αποφοίτων τους από την αγορά εργασίας», όπως π.χ. στα Τμήματα Επιστημών Αγωγής στην Πρώιμη και Παιδική Ηλικία, στα Τμήματα Νηπιαγωγών, στα Τμήματα Πληροφορικής, στην Κτηνιατρική, επισημαίνει το υπουργείο.

Η μεγαλύτερη, όμως, μείωση καταγράφεται στο Πανεπιστήμιο Πατρών, από 7.020 πέρυσι στις 6.283 θέσεις, λόγω συγχωνεύσεων τμημάτων του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο νοσοκομείο φρουρούμενος ο 57χρονος που έβαλε φωτιά στο σπίτι του στο Ηράκλειο και προσπάθησε να διαφύγει - Νεκροί η μητέρα και ο αδελφός του
Ο 57χρονος, που ζούσε μαζί με τη μητέρα και τον αδελφό του, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προσπάθησε να βάλει φωτιά στο διαμέρισμα, αφού πρώτα είχε τοποθετήσει μια νάιλον σακούλα στο κεφάλι του 60χρονου αδελφού του
Φωτιά σε σπίτι στον Μασταμπά Ηρακλείου
Ο εφοπλιστής Ιωάννης Κούστας αγόρασε για 45.000 δολάρια το συλλεκτικό χαλί «Lolita» μετά από μπρα ντε φερ με τον δικηγόρο Στέλιο Γκαρίπη
«Οι συλλέκτες αγόραζαν μετά από καιρό έργα χωρίς δεύτερη σκέψη, υπό τον φόβο να μην τους τα πάρει κάποιος άλλος συλλέκτης. Η τέχνη δεν γνωρίζει κρίση» λέει στο newsit.gr ο γνωστός δικηγόρος Στέλιος Γκαρίπης
Το χαλί Lolita 7
Θρίλερ στο Ηράκλειο με τους δύο νεκρούς: Η σακούλα στο κεφάλι του ενός θύματος και το ματωμένο μαχαίρι περιπλέκουν την υπόθεση
Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για δύο διαφορετικές εστίες φωτιάς γύρω από τα πτώματα με την σήμανση να σαρώνει το σπίτι εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα
Αστυνομικοί και πυροσβέστες έξω από το σπίτι με τους δύο νεκρούς στο Ηράκλειο