Ελλάδα

Βίντεο: Μηχανόβιοι παρανομούν και προκαλούν αστυνομικούς

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Περνούν τις μπάρες των διοδίων χωρίς να πληρώσουν, προκαλούν τους αστυνομικούς που ελέγχουν οδηγούς και στη συνέχεια αναπτύσσουν ταχύτητα και εξαφανίζονται. Και σαν μην φτάνουν όλα αυτά ανεβάζουν τα κατορθώματα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  

Πρόκειται για μία ομάδα μηχανόβιων από τις περιοχές της Αγίας Παρασκευής και της Αρτέμιδας, η οποία αποτελείται από περισσότερα από 10άτομα. Πολλά βράδια τα μέλη της επιδίδονται σε παράνομες ενέργειες, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προκαλέσουν αστυνομικούς ή να δημιουργήσουν εντυπώσεις. 

Σε ένα από τα βίντεο ανάρτησαν στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Tik – Tok τα μέλη της ομάδας φτάνουν σε διόδια της Αττικής. 

Εκεί χωρίς να διστάσουν ούτε για μια στιγμή θα περάσουν από τις μπάρες χωρίς να πληρώσουν, παρότι στο οπτικό τους πεδίο διακρίνεται μπλόκο της αστυνομίας. Αδιαφορούν για τους υπαλλήλους, αλλά και για τις κάμερες διοδίων που καταγράφουν τις κινήσεις των οχημάτων.

Αφού περάσουν από το σταθμό των διοδίων στη συνέχεια θα προκαλέσουν τους αστυνομικούς οι οποίοι εκείνη τη στιγμή ελέγχουν δύο οχήματα. Όλες τις κινήσεις τους τόσο πριν από το μπλόκο της αστυνομίας όσο και μετά από αυτό συνοδεύεται από περιπαικτικά σχόλια κατά των διωκτικών αρχών.   

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα αποκαλυπτική κατάθεση εργαζόμενης της κλινικής στο Κολωνάκι - «Ο γιατρός μας είπε είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για τον θάνατο του Μαζωνάκη»
Η νοσηλεύτρια στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι όταν έφυγε με το ασθενοφόρο ο Γιώργος Μαζωνάκης, η 56χρονη γιατρός φώναξε όλες τις εργαζόμενες στο γραφείο της για να τους μιλήσει
Γιώργος Μαζωνάκης
Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν βρέθηκε μηχάνημα υδροθεραπείας στο ιατρείο μετά τον θάνατό του», λέει η πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου του ΙΣΑ
Νέα ερωτήματα εγείρονται αφού νοσηλεύτρια είχε αποκαλύψει ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε κάνει υδροθεραπεία στο ιατρείο την προηγούμενη μέρα από τον θάνατό του
Γιώργος Μαζωνάκης