Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Βίντεο: Μηχανόβιοι παρανομούν και προκαλούν αστυνομικούς

Βίντεο: Μηχανόβιοι παρανομούν και προκαλούν αστυνομικούς

Περνούν τις μπάρες των διοδίων χωρίς να πληρώσουν, προκαλούν τους αστυνομικούς που ελέγχουν οδηγούς και στη συνέχεια αναπτύσσουν ταχύτητα και εξαφανίζονται. Και σαν μην φτάνουν όλα αυτά ανεβάζουν τα κατορθώματα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  

Πρόκειται για μία ομάδα μηχανόβιων από τις περιοχές της Αγίας Παρασκευής και της Αρτέμιδας, η οποία αποτελείται από περισσότερα από 10άτομα. Πολλά βράδια τα μέλη της επιδίδονται σε παράνομες ενέργειες, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προκαλέσουν αστυνομικούς ή να δημιουργήσουν εντυπώσεις. 

Σε ένα από τα βίντεο ανάρτησαν στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok τα μέλη της ομάδας φτάνουν σε διόδια της Αττικής. 

Εκεί χωρίς να διστάσουν ούτε για μια στιγμή θα περάσουν από τις μπάρες χωρίς να πληρώσουν, παρότι στο οπτικό τους πεδίο διακρίνεται μπλόκο της αστυνομίας. Αδιαφορούν για τους υπαλλήλους, αλλά και για τις κάμερες διοδίων που καταγράφουν τις κινήσεις των οχημάτων.

Αφού περάσουν από το σταθμό των διοδίων στη συνέχεια θα προκαλέσουν τους αστυνομικούς οι οποίοι εκείνη τη στιγμή ελέγχουν δύο οχήματα. Όλες τις κινήσεις τους τόσο πριν από το μπλόκο της αστυνομίας όσο και μετά από αυτό συνοδεύεται από περιπαικτικά σχόλια κατά των διωκτικών αρχών.   

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις