Ελλάδα

Βλάβη στον καταπέλτη του “ANDROS JET” στο λιμάνι της Σύρου – Απαγορεύθηκε ο απόπλους του

Απαγορεύθηκε ο απόπλους του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου τύπου καταμαράν "ANDROS JET" στο λιμάνι της Σύρου, λόγω θραύσης του τμήματος του καταπέλτη.

Το πλοίο, πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ανάφη, Θήρα, Θηρασιά, Ιο, Σίκινο, Φολέγανδρο, Νάξο, Πάρο, Σύρο, Κύθνο, Κέα και Λαύριο.

Οι 145 επιβάτες του πλοίου, θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πρωτοχρονιά με κρύο, παγετό και ισχυρούς ανέμους - Χιόνια και σε ημιορεινές περιοχές
Η επιδείνωση του καιρού οφείλεται στις ψυχρές αέριες μάζες που θα κινηθούν από τη Βόρεια Ευρώπη και προς την Ελλάδα, φέρνοντας την πρώτη ουσιαστική «εισβολή» του χειμώνα για φέτος
Κρύο