Ελλάδα

Βούλα: Οδηγός λεωφορείου συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση δυο γυναικών – Τις άγγιξε την ώρα τις επιβίβασης

Μία δυσάρεστη εμπειρία έζησε χθες Σάββατο (10.08.2024) μία 18χρονη, όταν τη στιγμή της επιβίβασής της σε λεωφορείο στη Βούλα, ο οδηγός λεωφορείου την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Οι γονείς της 18χρονης κατήγγειλαν πως ο οδηγός λεωφορείου την θώπευσε την στιγμή που επιβιβάστηκε στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Βούλα, στην συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Καραμανλή και Βασιλέως Παύλου, στην περιοχή της Βούλας.

O 59χρονος οδηγός τελικά συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Στην συνέχεια διαπιστώθηκε πως είχε προηγηθεί ανάλογη επίθεση την ίδια ημέρα νωρίτερα, σε βάρος μιας κοπέλας 21 ετών, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες σκληραίνουν την στάση τους κλείνοντας και παρακαμπτήριους – Στις 16:00 κόβουν ξανά τη χώρα στα δύο
Οι λεγόμενοι «σκληροί» των μπλόκων σχεδιάζουν περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μετά την Πρωτοχρονιά, με πανελλαδική σύσκεψη που εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σήμερα
Τρακτέρ
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
82