Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Βριλήσσια: «Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να βάζει ζώνη» δήλωσε ο πατέρας του 18χρονου

Βριλήσσια: «Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να βάζει ζώνη» δήλωσε ο πατέρας του 18χρονου

«Το πρώτο πράγμα που έκανε όταν έμπαινε σε αυτοκίνητο ήταν να βάζει ζώνη», δήλωσε ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στα Βριλήσσια μαζί με τη 17χρονη τα ξημερώματα της ημέρας των Χριστουγέννων.

«Στις 4:30 η ώρα η κοπέλα έστειλε μήνυμα ότι “τρώμε κάτι που παραγγείλαμε και ερχόμαστε”», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA ο πατέρας του 18χρονου θύματος του τροχαίου στα Βριλήσσια.

«Δεν ξέρω τι έγινε, δεν ξέρω πώς πήρε το αυτοκίνητο. Ήταν παιδί που πάντα έμπαινε σαν συνοδηγός και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να φορέσει ζώνη» συμπλήρωσε ο πατέρας του 18χρονου, μιλώντας στον ALPHA.

Οι δηλώσεις του πατέρα του 18χρονου στο 2:10 του βίντεο:

Βίντεο που εξασφάλισε το MEGA είναι λίγα λεπτά μετά τη φονική σύγκρουση στα Βριλήσσια.

Σε αυτό αποτυπώνεται η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του 18χρονου και της 17χρονης, αλλά και πριν από αυτήν, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο οδηγός έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και αν στο δυστύχημα ενεπλάκη και άλλο ΙΧ.

«Ερχόντουσαν τα παιδιά από Πεντέλης προς Κλεισθένους. Του έφυγε το αυτοκίνητο. Πήγαν και χώθηκαν μέσα στην μάντρα. Ακαριαία σκοτώθηκαν και τα δύο» δήλωσε ένας κάτοικος στο newsit.gr.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις