Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Βριλήσσια: Βίντεο ντοκουμέντο από την επιχείρηση απεγκλωβισμού μετά το τροχαίο με τους δυο νεκρούς

Βριλήσσια: Βίντεο ντοκουμέντο από την επιχείρηση απεγκλωβισμού μετά το τροχαίο με τους δυο νεκρούς

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων στα Βριλήσσια όπου δύο νέοι ηλικίας 17 και 18 ετών έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε σε τσιμεντένιο τοίχο.

Όλα έγιναν περίπου στις 05.00 τα ξημερώματα στα Βριλήσσια. Στο τιμόνι ήταν ο 18χρονος που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους με το μοιραίο ΙΧ να διαγράφει μια τρελή πορεία. Αρχικά χτυπά σε κολώνα και στη συνέχεια σε τοίχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο από το τροχαίο δυστύχημα να κοπεί στα δύο.

Βίντεο που εξασφάλισε το MEGA είναι λίγα λεπτά μετά τη φονική σύγκρουση. Σε αυτό αποτυπώνεται η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του 18χρονου και της 17χρονης, αλλά και πριν από αυτήν, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο οδηγός έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και αν στο δυστύχημα ενεπλάκη και άλλο ΙΧ.

Ο θάνατος για τον 18χρονο οδηγό και τη 17χρονη συνοδηγό ήταν ακαριαίος. Οι τσακισμένες λαμαρίνες στη μάντρα όπου μεταφέρθηκε το διαλυμένο αυτοκίνητο, φανερώνουν την σφοδρότητα της πρόσκρουσης. Το καπό, η οροφή, τα τζάμια όλα σπασμένα.

Δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας, όμως δυστυχώς ήταν ήδη αργά. «Είδα που τους κατέβασαν νεκρούς κάτω και τους δύο. Τα σκέπασαν με το λευκό σεντόνι», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει πολλά τροχαία στο παρελθόν, με τους οδηγούς να αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες.

Η Τροχαία βορειοανατολικής Αττικής διερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, την ώρα που φίλοι και συγγενείς των δύο νεαρών, βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος αφήνοντας λουλούδια και υψώνοντας πανό.

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις